Niotkuda je izbio novi rat! Trener Totenhema napao legendarnog Ćavija Ernandeza!
Foto: AP

bitka je počela!

Niotkuda je izbio novi rat! Trener Totenhema napao legendarnog Ćavija Ernandeza!

- On je pao, nije bio penal, ali je dosuđen, pa je Zlatan Ibrahimović postigao gol i Barselona je pobedila. U akciji je bio fudbaler Raul Baena, Ćavi je pao, rekao je da je penal i dosuđen je penal
Objavljeno:

- On je u periodu u kome voli da priča, on je u Dohi (igra za Al Sad). On je bio igrač Barselone, on je moj neprijatelj. Ćavi pokušava da uništi našu koncentraciju kako ne bismo pobedili, a to radi pošto me mrzi jer je bio igrač Barselone i navijač. Poznajem ga vrlo dobro, igrali smo mnogo puta jedan protiv drugog - rekao je Poketino.

Poketino je podsetio na utakmicu Barselone i Espanjola iz decembra 2009. godine, kada je, kako je rekao, Ćavi simulirao penal, posle kojeg je njegova ekipa pobedila.

foto: Reuters

- On je pao, nije bio penal, ali je dosuđen, pa je Zlatan Ibrahimović postigao gol i Barselona je pobedila. U akciji je bio fudbaler Raul Baena, Ćavi je pao, rekao je da je penal i dosuđen je penal. Bilo je smešno pošto se na snimku vidi da Ćavija niko nije pipnuo, mediji su rekli da nije penal, ali on je rekao: "Verujte mi, bio je penal". Ide iz jedne laži u drugu. Možda radi za Mančester siti? Želi da pomogne Gvardioli i (Vensanu) Kompaniju - rekao je Poketino.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.