Zvezda je demolirala Čuku na Brdu, a šta su o tome imali da kažu Grof i Lalatović? (FOTO)
Foto: Beta

sve je tu jasno

Zvezda je demolirala Čuku na Brdu, a šta su o tome imali da kažu Grof i Lalatović? (FOTO)

Čini se da je sve tu gotovo
Objavljeno:

On je kazao da je Čukarički "mogao nečemu da se nada" da je Aleksandar Jevtić iskoristio veliku šansu na početku drugog poluvremena.

- Ovako nemamo o čemu da razmišljamo. Okrećemo se plej-autu i želimo da odvedemo klub tamo gde je nekad bio, medju najbolja četiri tima u Srbiji. Mislim da ćemo biti na tom nivou. Siguran sam da ćemo napraviti dobar tim za sledeću sezonu - kazao je trener kluba sa Banovog brda.

foto: Dado Đilas

Lalatović je rekao da je na njegove fudbalere mnogo uticalo to što su u prolećnom delu sezone igrali dobro i beležili odlične rezultate, a nisu se plasirali u plej-of. - Potrošili smo mnogo energije u devet kola jer smo pokušali da od nemogućeg napravimo moguće. Ubedjivao sam igrače da to možemo i oni su verovali u to. Javor je u Nišu iznenadio sve i izbacio nas iz plej-ofa. Ostali smo u plej-autu iako smo pokazali da smo zaslužili da budemo u plej-ofu -rekao je Lalatović. Pobednik duela Čukaričkog i Zvezde će se u finalu, koje će se igrati 27. maja u Novom Sadu, sastati sa boljim iz dvomeča Vojvodina - Partizan.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.