PIKSI SE RAZBESNEO: "Odgovoriću Nemanji Vidiću na njegove OBMANE! Kakve, bre, cifre pominje? Pusti ti, majstore..."
Dragan Stojković Piksi sprema odgovor Nemanji Vidiću, Foto: Starsport©

zaratili

PIKSI SE RAZBESNEO: "Odgovoriću Nemanji Vidiću na njegove OBMANE! Kakve, bre, cifre pominje? Pusti ti, majstore..."

Pokušava da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni - smatra Stojković

Objavljeno: 13:54h

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije, Dragan Stojković Piksi, odgovorio je na tvrdnje Nemanje Vidića vezane za njegovu platu, koje su objavljenu u intervjuu bivšeg štopera Crvene zvezde i Mančester Junajteda "NIN"-u.

Piksi je rekao da će se ovim navodima baviiti čim prođe žreb za EURO 2024, koji je na programu od 18.00 u subotu 2. decembra u Hamburgu.

Vidić je rekao da su Piksi i stručni štab za dve godine koštali Fudbalski savez Srbije 16 miliona evra i zapitao se koliko bi trebalo onda da plaćamo nekog selektora iz liga "petice" ako toliko dajemo nekome ko je vodio Kinu ili Japan.

- Drago mi je što sam došao ovde u Hamburg, gde će se ovog vikenda okupiti krem evropskog fudbala. Mi smo ovde doveli Srbiju, rezultatima ostvarenim na terenu u kvalifikacijama, doveli smo je ovde da je promovišemo na najbolji mogući način. A kad se ova svečanost završi, onda ću sigurno odgovoriti Nemanji Vidiću! Odgovoriću mu na njegove obmane, iznošenje netačnih informacija, pokušaje da me diskredituje, da se u narodu stvori nekakva lažna slika o meni. Sačekajmo da ova svečanost prođe kako dolikuje, da budemo ponosni što je Srbija ovde, pa kad se vratim u Beograd baviću se Nemanjom Vidićem i njegovim tvrdnjama - rekao je Stojković za Informer, ali ipak nije mogao da se zaustavi na tome:

Dragan Stojković Piksi
foto: Starsport©

- Kakve, bre, cifre pominje?! Pusti ti, majstore, Kinu i Japan... Ali OK, biće narednih dana vremena i više nego dovoljno za razgovor na tu, kao i neke druge teme - zaključio je Piksi.

Bonus video:

00:48

Nemanja Vidić igrao povređen

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.