SAOPŠTENJE KAKVO SE NE PAMTI U SRPSKOM FUDBALU: "Sramotni sudija! Pa je l mi živimo u muslimanskoj državi svinjaru"
Sudija nije bio po volji gostiju, Foto: EPA/Friedmann Vogel

hit

SAOPŠTENJE KAKVO SE NE PAMTI U SRPSKOM FUDBALU: "Sramotni sudija! Pa je l mi živimo u muslimanskoj državi svinjaru"

Nisu štedeli na rečima

Objavljeno: 18:04h

"Beton liga" predstavlja esenciju sportskih dešavanja u Srbiji, gde se situacije često prelivaju na internet, donoseći kako lepe, tako i manje prijatne trenutke. Ovoga puta, "manje prijatno" stiže iz zapadnog dela Srbije, gde je jedan sudija bio centralna figura.

U 13. kolu Međuopštinske lige Pocerina, ekipa Kormana je na svom terenu dočekala Radnički iz Koceljeve i pobedila ih rezultatom 4:3, ostvarivši tako šestu pobedu u ovoj sezoni, dok su gosti iz Koceljeve doživeli četvrti poraz. Nakon utakmice, zvanični profil Radničkog iz Koceljeve objavio je saopštenje u kojem su izrazili nezadovoljstvo prema glavnom sudiji ovog meča.

- Sramota za fudbal zvana sudija! Nažalost je to što se uopšte i pominju takvi neljudi, koji u svom rečniku koriste isključivo dva padeža nominativ i genitiv. Takvi neljudi su zaštićeni kao beli medvedi, da bi se iživljavali na 22 čoveka na terenu. Sram te bilo! Isti nije dužan da vidi ofsajd od tri metra (kako kaže), ali isti tako vidi aut sa 40-ak metara udaljenosti, takođe, žuti karton se daje igraču ako se prekrstio, ali dva puta se prekrstio. Pa je l' mi živimo u muslimanskoj državi, pa je to isključivo zakonom zabranjeno?!

- Dotični je pokazivao srednji prst po završetku utakmice našem članu. I još jednom, sram te bilo svinjaru! Korman - Radnički 4:3, po katastrofalnom terenu domaća ekipa je pobedila. Čestitamo im na pobedi i gostoprimstvu. Ovo gore navedeno g.... ne umanjuje nijhov trijumf, ali isti ne zaslužuje da kroči više na travnati teren da deli pravdu, jer da je zakona, on bi završio pred sudom. Ovom utakmicom, jesenji deo je završen, zauzeli smo 4. poziciju, što i nije tako loše posle malo slabijeg starta. Uskoro ćemo sumirati utiske, ali mislim da smo u ovome delu uradili dosta, ali isto tako nam predstoji još dosta rada i borbe. Našim dečacima čestitke na borbi za ovih šest meseci, mala pauza, pa od februara nastavljano u nove bitke. Sportski pozdrav.

Bonus video:

05:43

Vlahović, Srbija

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.