FRKA NA SEDNICI SKUPŠTINE: Iz Rada hteli da smene Kokezu, delegati glasali o poverenju predsedniku FSS-a!
Foto: news1/sasa Pavlic Koky

Zamalo seča

FRKA NA SEDNICI SKUPŠTINE: Iz Rada hteli da smene Kokezu, delegati glasali o poverenju predsedniku FSS-a!

Samo jedan delegat je bio protiv da dosadašnji predsednik ostane na čelu Saveza
Objavljeno: 16:07h
foto: Dado Đilas

- Odgovorio nam je kroz medije, rekavši da nam je pomogao što se tiče statusa kluba, to je tačno, ali to je uradio kada još nije bio predsednik, nego je bilo prijateljski, to nema veze sa sadašnjom funkcijom. Rekao je da nam je Savez platio reflektore, što nije tačno. Dali su nam lampe i sijalice, a ostalo smo sami finansirali, 400.000 evra. Na kraju je ispalo da i ne moramo da imamo reflektore jer neki klubovi bez njih igraju - rekao je Tošić.

On je upitao i po kojem članu je Rad kažnjen s pet utakmica bez publike, posle vređanja na rasnoj osnovi fudbalera Partizana Evertona Luiza, kada po pravilu za takve prekršaje sledi kazna od tri meča.

foto: Dado Đilas

- Živo me zanima koliko će Partizan sada da kazne, posle onih povika 'pola Mađar pola ustaša'. Oni moraju biti kažnji 10 minuta se to pevalo, a na stadionu Rada čuli su se majmunski krici pet minuta. Jedva čekam da vidim kako ćete kazniti Partizan. Ili kažnjavajte sve a ako nećete nemojte ni nas - rekao je on i nabrojao brojne incidente i povike navijača tokom utakmica u Superligi Srbije upućene protivničkim igračima, FSS i UEFA.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.