OGLASILI SE IZ HUMSKE ZBOG HAOSA U NOVOM PAZARU: Ko je odgovoran što su prijateljski klubovi "ZARATILI"?
Miloš Vazura, Foto: Starsport©

NEMILE SCENE

OGLASILI SE IZ HUMSKE ZBOG HAOSA U NOVOM PAZARU: Ko je odgovoran što su prijateljski klubovi "ZARATILI"?

Ko je vređao Duljaja tokom izjave?

Objavljeno: 21:26h

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura se oglasio povodom pobede crno-belih u Novom Pazaru, ali incidenata koji su se dogodili nakon meča.

Bilo je "koškanja" između igrača Partizana i stručnog štaba domaćih, ali srećom nije bilo većih incidenata.

Ono što takođe baca senku na fudbal je vređanje trenera Igora Duljaja dok je davao izjavu na terenu.

Igor Duljaj
Igor Duljajfoto: Starsport

Vazura je razočaran dešavanjima u Novom Pazaru.

- Prezadovoljni smo pobedom u Novom Pazaru, tim pre što je izvojevana na tako teškom gostovanju u muškoj, fer utakmici, čime je uspeh tima veći. Ipak, ostaje i gorak ukus zbog svega što se dešavalo posle utakmice, kada je naš trener Igor Duljaj verbalno napadnut dok je davao izjavu, što se moglo čuti u TV prenosu. Razočarani smo, jer nismo očekivali onako ponašanje od kluba sa kojim imamo izuzetno prijateljske odnose, a koji je dopustio da lica iz svečane lože vređaju porodicu našeg trenera i govore sve i svašta. Koliko znam, na stadionu je trebalo da bude ograničen broj ljudi, koji sa sve timovima i stručnim štabovima ne premašuje brojku od 150, čija imena su sigurno poznata, jer se u okolnostima kada je klub sankcionisan ulazi samo uz lični dokument. Pitanje je kolika je ta brojka bila na ovom meču, posto naša ekspedicija nije brojala više od 35 clanova i ko su ljudi koji vređaju trenera drugog kluba iz restriktivne zone?- istakao je Vazura u izjavi za "Telegraf".

Podsetimo, Novi Pazar je bio kažnjen i utakmica je igrana pred praznim tribinama, ali je, očigledno, navijača bilo na stadionu.

Miloš Vazura
Miloš Vazurafoto: Starsport©/Srđan Stevanović

- U okolnostima kada je stadion pun, uz prisustvo publike, takve stvari su uobičajen dekor na našim stadionima, ali ovo su vanredne okolnosti, u kojima se iz svečane lože čuju uvrede i ružni povici trener koji ih ničim nije izazvao. Otuda je naše razočaranje veće, jer, ponavljam, sa Novim Pazarom tradicionalno imamo prijateljske odnose i ne znamo zašto se ovo dogodilo i ko je odgovoran.

Na kraju se osvrnuo i na situaciju sa konferencije za medije.

- To ipak nije bio na kraj, na konfrenciju za medije, gde su dva trenera pokazala gospodske manire i uzajamno poštovanje je poslat provokator sa namerom da izazove reakciju našeg trenera, koji je zadržao prisebnost i pokazao kakav je čovek- poručio je Miloš Vazura.

Bonus video:

01:27

Grobari protestuju protiv uprave

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.