MARKO ROZE RASPOLOŽEN PRED MEČ SA ZVEZDOM: Ko je misteriozni Partizanovac koji mu je poslao poklon...
Marko Roze, Foto: Starsport©

nije skidao osmeh sa lica

MARKO ROZE RASPOLOŽEN PRED MEČ SA ZVEZDOM: Ko je misteriozni Partizanovac koji mu je poslao poklon...

Dobro pamti "Marakanu"

Objavljeno: 19:52h

Fudbaleri Crvene zvezde dočekuju Lajpcig u utorak od 21 čas, u okviru 4. kola Lige šampiona, a trener nemačkog tima Marko Roze je bio izuzetno opušten i raspoložen tokom konferencije na stadionu "Rajko Mitić".

On je na startu obraćanja apostrofirao važnost domaćeg terena i podrške navijača.

- Postoje momci koji su igrali pod sličnom atmosferom. Momcima smo pokušali da prenesemo odnos kluba i navijača, da se Zvezda voli ovde. Imamo vezu energije između stadiona. Ne treba to da nas izludi, već da se radujemo. Moramo da se suprostavimo tome ako želimo da opstanemo.

U timu Lajpciga neće biti Tima Vernera zbog temperature.

Roze je već nekoliko puta bio u Beogradu, a boravak u Srbiju mu se izuzetno dopao.

- Sjajan grad, sjajni ljudi, gradovi sa rekom su sjajni kao što je Beograd. Grad u kome se isplati živeti, sa prijatnim ljudima.

Objasnio je šta je ključ protiv Zvezde...

Marko Roze
Marko Rozefoto: Starsport©

- Moraćemo da sprečavamo protivnapade, ali Zvezda mora da pobedi ako želi da ima još neku šansu. Sigurno će sa navijačima biti hrabri, to su pokušavali u Lajpcigu. Protiv Jang Bojsa je bilo "divlje", to je nešto što će ponoviti, moramo da zadržimo hladnu glavu.

Prisetio se prethodnog gostovanja sa Salcburgom kada je odigrao bez golova na Marakani.

- Rado sam ovde, rezultat nije bio tako nepovoljan, kod kuće smo vodili 2:0 i na kraju smo izgubili. To nas je puno iznerviralo. Mnogo je veće zadovoljsto sa navijačima, kojih je bilo tada ispred stadiona. Pred nama je izazov, volimo fubdal i zbog toga što su stadioni puni.

Roze ima prijatelja koji je partizanovac i koji mu je poslao poklon pred meč sa Zvezdom, ali nije želeo da otkrije da li ga je savetovao, kao ni identitet.

- Ne, ne, nije mi pomogao. Već sam rekao u Lajpcigu, ostaće anoniman, želi da ostane u Beogradu i da se prijatno oseća. Među nama će ostati tajna, mi smo veliki prijatelj.

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

(Espreso/Sportal)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.