PARTIZANOVAC POŽELEO SREĆU LAJPCIGU: Dao poklon treneru "Crvenih bikova"
Marko Roze ima prijatelje u Partizanu, Foto: EPA/Christopher Neundorf

priželjkuje poraz zvezde

PARTIZANOVAC POŽELEO SREĆU LAJPCIGU: Dao poklon treneru "Crvenih bikova"

RB Lajpcig je prvi favorit da uz Mančester Siti prođe dalje iz grupe G Lige šampiona, ali nema dobro iskustvo iz mečeva sa Zvezdom

Objavljeno: 11:42h

FK Crvena zvezda u sredu od 21.00 gostuje RB Lajpcigu u meču 3. kola grupne faze Lige šampiona.

Posle slabih partija u Superligi Srbije, trener crveno-belih Barak Bahar se našao pod pritiskom javnosti, ali i dalje ima bezrezervnu podršku uprave.

Sa druge strane, njegov kolega Marko Roze može biti opušteniji jer "Crveni bikovi" su uhvatili korak u trci za titulu u Bundesligi, mada je konkurencija možda još jača nego lani, s obzirom da uz Bajern i Borusiju Dortmund, blistaju Leverkuzen i Štutgart.

Lajpcig je prvi favorit da uz Mančester Siti prođe dalje iz grupe G Lige šampiona, i u dobroj je poziciji posle pobede nad Jang Bojsom u 1. kolu.

Ipak, Roze je imao gorak ukus u ustima nakon utakmica sa Zvezdom. On je svojevremeno vodio RB Salcburg, manjeg brata RB Lajpciga, u dvomeču sa crveno-belima kada se srpski šampion plasirao u Ligu šampiona (0:0, 2:2).

Marko Roze
foto: AP

Nemački mediji odradili su pred dva dana intervju sa njim, a tim prilikom su otkrili da Roze na stolu drži poklon koji je dobio od prijatelja iz Partizana!

"Na stolu pred njim velika činija muslija sa jogurtom, a na ormariću paket iz Beograda. Prijatelj iz Partizana želi mu puno sreće protiv Crvene zvezde, njegovog narednog rivala u Ligi šampiona", stoji na sajtu "Frankfurter algemajne cajtunga" i dodaje se:

"U fudbalu pokloni postoje samo van terena, priča Marko Roze, ne otkrivajući niti identitet prijatelja partizanovca, niti sadržaj paketa. Stakleni zidovi odvajaju njegovu kancelariju od kancelarija njegovih pomoćnika. Sa sofe puca pogled na veliki ekran. Odatle Roze analizira svakog narednog protivnika: "To je moj kutak gde volim da se osamim"".

Bonus video:

00:21

Gužva pred utakmicu Zvezda - Jang Bojs

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.