SRBIN JEDVA ZADRŽAO SUZE ZBOG NAPADA U BRISELU: Poslao SNAŽNU poruku direktno sa stadiona "Hejsel" (VIDEO)
Bojan Đorđić, Foto: FOTO: printscreen/Viaplay

BELGIJA

SRBIN JEDVA ZADRŽAO SUZE ZBOG NAPADA U BRISELU: Poslao SNAŽNU poruku direktno sa stadiona "Hejsel" (VIDEO)

Teško je podneo ono što se dogodilo u Briselu

Objavljeno:

Teroristički napad u Briselu, koji se dogodio u ponedeljak uveče uoči meča između Belgije i Švedske, zaprepastio je planetu.

Dva navijača Švedske su ubijeni, a dan kasnije tuniski državljanin koji je počinio ovaj jezivi zločin ubijen je u policijskoj akciji.

Utakmica na čuvenom stadionu "Hejsel" prekinuta je nakon prvog poluvremena kada su igrači oba tima saznali šta se dogodilo.

Na stadionu u Briselu jedan od prisutnih bio je i fudbaler koji se rodio u Beogradu.

U pitanju je bivši mladi reprezentativac Švedske Bojan Đorđić, koji trenutno radi za televiziju "Viaplay". Njega je ovaj užasni događaj žestoko potresao.

- Teško mi je da dođem do reči, a mi sad treba da pričamo o utakmici... Ja volim fudbal, to je moj život, znači mi sve i više od toga. Ali, dvojica naših sunarodnika su hladnokrvno ubijena na ulicama Brisela i mi treba da igramo još 45 minuta - rekao je Đorđić, kome i nije bilo previše do priče, zatim i dodao:

- To je tama, to nije samo naše društvo... Sve je izgubljeno. Plače mi se, plačem zbog ljudskih vrednosti koje moraju da budu prioritet ponovo. Živimo u trulom, odvratnom svetu sa ljudima koji ne zaslužuju da žive na ovoj planeti. Izražavam saučešće porodicama žrtava - zaključio je Đorđić.

Bonus video:

05:26

DOLASKOM DŽAJIĆA ZA PREDSEDNIKA FSS POPRAVLJA SE ODNOS ZVEZDE I PARTIZANA! Bjelinić: Ako Vidić pobedi FUDBAL SE MENJA IZ KORENA

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.