DA LI JE OVO PRAVI RAZLOG: De Hea završava karijeru sa 32 godine?
De Hea, Foto: EPA/Adam Vaughan

šok

DA LI JE OVO PRAVI RAZLOG: De Hea završava karijeru sa 32 godine?

David de Hea je bio deo Junajteda 12 godina

Objavljeno:

David de Hea, koji broji 32 godine, može se suočiti s odlukom o završetku svoje fudbalske karijere, ukoliko ne stigne primamljiva ponuda koja bi mu omogućila da postane prvi golman u renomiranom klubu, otkriva ugledni britanski list "The Guardian".

Španac je svoju karijeru započeo u Atletiko Madridu, a zatim je 2011. godine prešao u redove Mančester Junajteda za tadašnjih 25 miliona evra. David de Hea je odanost Junajtedu pokazao tokom punih 12 godina, ali njegov ugovor je istekao ovog leta, čime je postao slobodan igrač.

Prema informacijama "The Guardian"-a, David de Hea je odbio nekoliko ponuda u poslednjim mesecima, uključujući i one iz Saudijske Arabije. Međutim, novac nije njegov glavni pokretač, tvrde ugledni engleski izvori. On čeka poziv od kluba koji mu obezbeđuje ključnu ulogu i šansu da se takmiči za prestižne trofeje.

Tokom svog boravka u Mančester Junajtedu, de Hea je ostvario zapažene uspehe, uključujući osvajanje Premijer lige, FA kupa, dva Liga kupa i Lige Evrope. Dva puta je takođe proglašen za najboljeg golmana u engleskom prvenstvu. Njegova karijera u Atletico Madridu takođe je bila uspešna, s osvajanjem Lige Evrope.

Bonus video:

00:33

Atmosfera na utakmici Ferencvaroša i Čukaričkog


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.