ČUDILI SU SE KAKO LAKO KAŽE "CRVENA ZVEZDA", A ON U BRAKU SA SRPKINJOM: Slavni fudbaler zaveo ćerku čuvenog lekara!
Foto: amer ghazzal / Alamy / Alamy / Profimedia

ljubav

ČUDILI SU SE KAKO LAKO KAŽE "CRVENA ZVEZDA", A ON U BRAKU SA SRPKINJOM: Slavni fudbaler zaveo ćerku čuvenog lekara!

Njih dvoje su zajedno već 15 godina

Objavljeno:

Samo pre nekoliko dana, fudbaleri Crvene zvezde su odigrali svoj prvi meč u grupnoj fazi Lige šampiona protiv aktuelnog evropskog prvaka - Mančester sitija, i izgubili nakon preokreta rezultatom 3:1.

Ovaj gostujući nastup srpskog tima privukao je dosta pažnje, a u centru zbivanja slučajno su se našli bivši poznati fudbaleri Tjeri Anri, Džejmi Karager i Mika Ričards, koji su se trudili da izgovore ime trenutnog šampiona Srbije.

I dok su Karager i Ričards često govorili smešne stvari koje bi nasmejale publiku u Srbiji, Tjeri Anri se istakao svojom veštinom. Napravio je samo jednu sitnu grešku u izgovoru, a postoji i dobar razlog za to - već 15 godina je u vezi sa prelepom Srpkinjom Andreom Rajačić!

Andrea, čija je ćerka slavnog hirurga Nebojše Rajačića, rođena je u Sarajevu 1986. godine, odrasla je u Kuvajtu, školovala se u SAD-u, a tokom posete Španiji zaljubila se u šarmantnog fudbalera.

1 / 4 Foto: Peter Schatz / Alamy / Alamy / Profimedia

Njihova ljubav cveta, ali Tjeri i Andrea biraju da veći deo svoje veze drže podalje od javnosti. Iako su u skladnom odnosu bez nesuglasica, retko se pojavljuju zajedno na javnim događajima, a Andrea povremeno prati mečeve na kojima igraju Anrijeve ekipe. Osim toga, ne deluju previše eksponirano kad je reč o svom privatnom životu.

Očigledno je da imaju snažan i harmoničan odnos, što se može videti i po tome što je Anri naučio nekoliko reči na srpskom jeziku. Njegov izgovor reči "crvena" bio je znatno bolji u poređenju sa izgovorom njegovih kolega, a to se može pripisati isključivo ljubavi. Tjeri Anri, legendarni fudbaler Arsenala i Barselone, koji je jedan od najboljih francuskih fudbalera svih vremena, zbog svoje veze sa Srpkinjom pokazuje veliko poštovanje prema srpskom jeziku.

Bonus video:

00:29

Atmosfera na meču Ferencvaroš - Čukarički


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.