Muslin oštro posle pobede! Daleko smo od Rusije, najgorih 45 minuta od kada sam selektor! (FOTO)
Foto: Dado Đilas

da j bilo 2:0...

Muslin oštro posle pobede! Daleko smo od Rusije, najgorih 45 minuta od kada sam selektor! (FOTO)

- Imali smo sreće, toliko slabo smo odigrali... Da smo gubili 2:0... Sve je moguće u fudbalu, ali bi bilo veoma teško. Rekao sam igračima šta smo grešili
Objavljeno:

- To nisu taktičke greške, već direktne koje smo pravili i do sada. To se dešava, šta da se radi. Na sreću, promene koje sam izvršio su urodile plodom. Video sam gde su problemi - rekao je selektor.

Muslin je istakao da je Srbija imala sreće jer bi teško nadoknadila dva gola zaostatka da je Gruzija iskoristila neku od mnogobrojnih šansi posle prvog gola.

foto: Saša Pavlić Koky

- Imali smo sreće, toliko slabo smo odigrali... Da smo gubili 2:0... Sve je moguće u fudbalu, ali bi bilo veoma teško. Rekao sam igračima šta smo grešili. Toliko loše smo odigrali, a završili na poluvremenu 1:1. Rekao sam im da ćemo pobediti ako odigramo malo bolje, oni su verovali i to se desilo - kazao je Muslin.

Muslin je kazao da je posebno srećan zbog gola Mijata Gaćinovića, koji je protiv Gruzije debitovao za A reprezentaciju.

- Drago mi je što je dao gol koji nas je rasteretio. Srećan sam zbog njega i dobrog početka u A reprezentaciji, ali i zbog nas - naveo je Muslin i pohvalio za rad na treninzima i Uroša Đurđevića i Sašu Lukića, koji nisu dobili priliku da debituju.

Naredni rival Srbije biće Vels, u utakmici koja će se igrati 11. juna u Beogradu.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.