Muslin pred meč sa Gruzijom ima razlog da bude veoma zadovoljan! (FOTO)
Foto: FSS

svi na okupu

Muslin pred meč sa Gruzijom ima razlog da bude veoma zadovoljan! (FOTO)

- Do sada nismo na raspolaganju imali ekipu koja je bila u mojoj glavi. Sada imam sve igrače na raspolaganju i dilema je odavno rešena. Igraćemo sa svojim najjačim sastavom u ovom momentu
Objavljeno: 19:35h

On je naveo da Gruzija ima dobru ekipu i da je zaslužila više bodova nego što je osvojila, ali da je Srbija u Tbilisi došla po pobedu.

- Ne smemo da potcenimo protivnika. Gruzini su totalno nepredvidivi. Mogu da pobede bilo koga. Za tako nešto smo se i spremali, najozbiljnije što možemo, kao da je najjači protivnik. Možda će biti rasterećeniji od nas - naveo je selektor.

Po njegovim rečima, pritisak njegovoj ekipi predstavlja to što od 2010. godine i Svetskog prvenstva u Južnoj Africi nije igrala na velikom takmičenju.

foto: FSS

- Ali, bavimo se sportom na visokom nivou u moramo da se izborimo sa pritiskom. Od 2010. nismo bili ni na jednom velikom takmičenju i zbog toga imamo presiju, ali igrači su toga svesni i mislim da ne bi trebalo da bude ikakvih problema - rekao je Muslin.

foto: Reuters

Kapiten reprezentacije Srbije Branislav Ivanović rekao je da njegova ekipa mora da bude požrtvovana ako želi pobedu.

- Znamo koliko će utakmica biti teška, koliko je protivnik opasan. Imali su dobre utakmice na početku kvalifikacija i jedini problem im je što imaju samo dva boda. Moramo da budemo požrtvovani jer Gruzija nema šta da izgubi - rekao je Ivanović.

foto: FSS

On je naveo da će odbrana srpskog tima biti pod velikim pritiskom, ali da je to normalno za svako gostovanje.

- Odbrambeni igrači uvek imaju veći pritisak kada se igra na gostovanju. Zato su tu napadači, da skinu pritisak i olakšaju nam. Gruzija je veoma ozbiljna ekipa. Ako prođemo njihovu prvu zonu presinga, imaćemo prostor da rešimo utakmicu. Treba da odigramo kompaktno, kao tim, i iz te timske igre će doći rezultat - kazao je Ivanović.

Utakmica će se igrati sutra od 18.00 na stadionu Dinamo arena.

(Espreso.co.rs/Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.