KAKO JE TO MOGUĆE: Ivan Tomić je na hodniku Teleoptika našao 5 miliona evra! (VIDEO)
Foto: Dragana Udovičić

epizoda posvećena previdu milenkovića

KAKO JE TO MOGUĆE: Ivan Tomić je na hodniku Teleoptika našao 5 miliona evra! (VIDEO)

Nova epizoda "Partizanovog vesnika" bavi se transferom Nikole Milenkovića
Objavljeno:
foto: Printscreen/youtube/DanasConferences

- Omladinska škola Partizana je previdela Nikolu Milenkovića, i da to, kako god mi to ulepšavali, može da govori o jednom ozbiljnom stepenu korumpiranosti... Ozbiljnom stepenu sprege menadžera i stručnog dela, jer drugog objašnjenja nema. Kako to da igrač od 5,1 milion evra sa 18 godina nema profesionalni ugovor sa Partizanom i da Ivan Tomić, sticajem srećnih okolnosti, naleće na njega u hodnicima Teleoptika. Sve ostalo je istorija - rekao je Pantić u emisiji.

On se zapitao i šta bi se dogodilo da je umesto mesta trenera u Teleoptiku kada je primetio stamenog štopera Ivan Tomić prihvatio drugu funkciju u klubu koja mu je ponuđena.

foto: Saša Pavlić Koky

- Ivan Tomić je odlučio da tri meseca bude trener Teleoptika, pa je video Milenkovića. A, šta da je prihvatio ponudu koju je tada imao da bude potpredsednik za sportska pitanja?! Transfer Milenkovića nije sistemsko rešenje, nego sticaj srećnih okolnosti - dodao je Pantić.

O tome je govorio i Dževad Prekazi koji je u junu postao trener u Teleoptiku koji je takođe iznenađen kako je Milenković stigao do prvog tima.

foto: Nebojša Mandić

- Nemam objašnjenje zašto nije imao profesionalni ugovor sa Partizanom, njegov talenat je neko morao da vidi. Nije on odjednom iskočio. To dete je bilo tu, u klubu. Svako ima pravo na mišljenje, ali cela škola mora da donese pravu odluku da li je igrač za prvi tim ili nije. Da odgovornost ne bude samo na njegovom treneru. Možda ni Tomić nije očekivao da će Milenković da napravi ovakav bum, ali je pretpostavio da će biti nešto od njega za dve godine. Niko ne može da padne s Marsa - kazao je Prekazi, a šta su još rekli o tom slučaju pogledajte u najnovijoj epizodi.

BONUS VIDEO: Zastava Partizana okrenuta naopako na 153. Večitom derbiju!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.