Kako je moguće da je Lalatović TEK NAKNADNO pozvao OVOG igrača? (FOTO)
Foto: Beta

morao je ranije

Kako je moguće da je Lalatović TEK NAKNADNO pozvao OVOG igrača? (FOTO)

Nenad Lalatović juče je dopunio spisak putnika sa još jednim igračem, koji je realno trebalo da se nađe i na incijalnom spisku
Objavljeno:

U pitanju je štoper Partizana, Nikola Milenković.

- Pozvao sam Nikolu Milenkovića iz Partizana. Igra dobro u klubu, standardno, reč je o kvalitetnom fudbaleru, koji je nedavno potpisao za Fiorentinu. Defanzivca crno-belih dobro poznajem, jer je bio sa mnom i u reprezentaciji do 20 godina i baš mi se dopao - rekao je Lalatović i obrazložio zašto je dodatno pozvao defanzivca crno-belih:

- Na ovaj potez sam morao da se odlučim dodatno, jer Darko Lazić u poslednje vreme nije igrao zbog povrede, ali je zaslužio da se nađe na spisku putnika za Španiju.

foto: Saša Pavlić Koky

Milenković je inače pre par dana rekao da mu je veoma krivo što se ne nalazi na spisku.

- Nije da sam iznenađen, ali možda selektor misli da bi ekipa koja je iznela teret kvalifikacija trebalo da učestvuje i na Prvenstvu Evrope. Što je u redu. Moje je da to prihvatim, a momcima koji nas budu predstavljali u Poljskoj poželim sreću. Siguran sam da kvalitet posedju i da posle osvajanja evropskog zlata u konkurenciji kadeta i svetskog kod omladinaca, mogu do najsjajnijeg odličja i u ovoj uzrasnoj kategoriji - rekao je Milenković.

(Espreso.co.rs/Sportski žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.