OFK BEOGRAD POBEDIO, PA OPLEO PO NAJBOLJEM SRPSKOM SUDIJI: Ogromna PLJAČKA, on je naš neprijatelj!
Srđan Jovanović pokazuje žuti karton na meču Zemun - OFK Beograd, Foto: Starsport©

saopštenje

OFK BEOGRAD POBEDIO, PA OPLEO PO NAJBOLJEM SRPSKOM SUDIJI: Ogromna PLJAČKA, on je naš neprijatelj!

Klub sa Karaburme direktno je optužio sudiju Srđana Jovanovića i Dejana Filipovića da su pokušali da izvedu "ogromnu pljačku" u meču protiv Zemuna

Objavljeno: 13:09h

Nakon što je OFK Beograd dobio gradski derbi protiv Zemuna i preuzeo prvo mesto u Srpskoj ligi "Beograd", oglasio se saopštenjem.

U njemu je direktno optužio najboljeg srpskog sudiju Srđana Jovanovića i prvog čoveka Sudijske organizacije FSS Dejana Filipovića da su pokušali da izvedu, kako je navedeno, "ogromnu pljačku" u pomenutoj utakmici.

- OFK Beograd je trijumfovao u velikom gradskom derbiju protiv Zemuna, a milionski auditorijum je zahvaljujući direktnom prenosu video čistu i zasluženu pobedu našeg kluba, ali i ogromnu pljačku koju su neuspešno pokušali da sprovedu glavni arbitar Srdjan Jovanović i prvi čovek sudijske organizacije FŠ Dejan Filipović - navodi se u saopštenju kluba sa Karaburme.

FK Zemun, OFK Beograd
foto: Starsport©

- Potpuno otvoreno i beskrupolozno su se stavili na stranu našeg rivala isključivši u 33. minutu igrača OFK Beograda zbog starta koji mnogi ne bi okarakterisali ni kao faul. Međutim, Jovanović je u tom dueli video start za drugi žuti karton i naterao naš tim da sat vremena igra sa igračem manje, perfidno pomažući rivalu i u ostalom delu meča - ističe se u saopštenju.

Međutim, videlo se da se OFK Beograd vraća na stare staze slave i da je ponovo igrački moćan jer smo bez većih problema izdržali sve što nam je Jovanović u dosluhu sa Filipovićem priredio i pokazali da smo najbolji - dodaju sa Karaburme.

FK Zemun, OFK Beograd
foto: Starsport©

- Mi ćemo nastaviti našu borbu za plasman u viši rang, a pomenuti dvojac ćemo ubuduće smatrati kao neprijatelje našeg kluba i tražićemo da snose žestoke posledice zbog otvorenog pokušaja otimačine - poručuju iz OFK Beograda.

OFK Beograd je pobedom u Zemunu (1:0) preuzeo prvo mesto u Srpskoj ligi "Beograd" i napravio veliki korak prema plasmanu u Prvu ligu Srbije.

Do kraja je ostalo još tri kola, a OFK i Zemun imaju po 58 bodova, s tim da "romantičari" imaju bolji međusobni skor.

(Espreso/B92)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.