IGOR DULJAJ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI: Trener Partizana progovorio o SUKOBU
Igor Duljaj, Foto: Starsport©/Srđan Stevanović

dao svoj sud!

IGOR DULJAJ NE ŽELI VIŠE DA ĆUTI: Trener Partizana progovorio o SUKOBU

Situacija u Humskoj izuzetno nepovoljna

Objavljeno: 17:23h

Fudbaleri Partizana igraju protiv Radničkog iz Kragujevca meč 35. kola Superlige Srbije u nedelju od 19 časova i 30 minuta.

Ovo je veoma bitan meč za crno-bele, koji bi eventualnom pobedom nastaviti svoju borbu za mesto koje vodi u kvalifikacije za Ligu šampiona.

Pre meča, Igor Duljaj, trener Partizana, govorio je o pripremi za samu utakmicu, ali se dotakao i trenutnog sukoba između JSD Partizan i fudbalskog kluba iz Humske.

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport©/Srđan Stevanović

Duljaj je pred novinarima rekao da ga samo boli čitava situacija, iz koje ne izlazi ništa dobro.

- Na mene utiču neke druge stvari, a to je da volim kad u našoj kući da tu budemo zajedno, da tu budemo pozitivni. To utiče na mene, neke stvari utiču na igrače, ali, opet... Život donosi mnoge stvari, neke nepredviđene, pritisak... Rekao sam jednom da je pritisak kada dođe neko kući i ima li šta da se jede, a onda je neko rekao, jedan kolega, za Duljaja je pritisak "borba za egzistenciju", složio bih se, ali morao je da čuje šta sam ja rekao. Tako da... Te neke stvari na mene ne mogu da utiču, ali može malo da me zaboli kada "mnogi" vole Partizan, a ne žele dobru Partizanu. To me boli i zbog toga mi je krivo - rekao je Duljaj.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.