BIO JE NAŠ I MI SMO BILI NJEGOVI: Zvezda se dirljivim tekstom setila "šmekera svetskog glasa"! (FOTO) (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

ne zaboravljaju

BIO JE NAŠ I MI SMO BILI NJEGOVI: Zvezda se dirljivim tekstom setila "šmekera svetskog glasa"! (FOTO) (VIDEO)

Taj „Gospodin mangup" i poslednji urbani simbol grada Beograda, je u svom velikom opusu, uvek nalazio mesta i za svoju Crvenu zvezdu - piše u jednom delu teksta povodom godišnjice smrti barda srpskog glumišta
Objavljeno: 11:04h

- Ko za njegovog života nije (a takvih je bilo malo), imao je od tog 11.marta 2016.godine, 365 dana da shvati da je iz velikog „Gage" ostala praznina koja ne može da se ispuni, svime što je za života radio: kao čovek, glumac, Zvezdaš, i jedinstvena pojava koju su Srbija, Beograd, Crveni Krsti i Čubura, koju je toliko voleo, imali.

foto: Fonet/aleksandar Koković

Taj „Gospodin mangup" i poslednji urbani simbol grada Beograda, je u svom velikom opusu, uvek nalazio mesta i za svoju Crvenu zvezdu, koju je voleo na svoj jedinstven, ali tako iskren način.

Svojevremeno pre velike glumačke karijere, košarkaš, kasnije zaljubljenik i u fudbal, bio je medijska ličnost SD Crvena zvezda 2007.godine:

„Ja sam Zvezdin vršnjak, išli smo u isti razred, ali je Zvezda uvek bila bolji ðak. Imali smo iste prijatelje, Zvezda nas je upoznavala. Zajedno smo se radovali i tugovali. Ova nagrada je nagrada za vernost. Tu nagradu mogu da dobijem samo od Zvezde koja je sve mlaða, a ja sve stariji" rekao je Dragan Nikolić 2007.godine primajući nagradu za medijsku ličnost godine.

Učestvovao je u više akcija koje su crveno-beli organizovali, za Crvenu zvezdu je uvek bio tu... Bio je naš, i mi njegovi...

Počivaj u miru Gago, tvoji Zvezdaši te ne zaboravljaju!

BONUS VIDEO: Srnić i Petković zovu igrače nazad na Sever posle 153. Večitog derbija

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.