HRVATA PODSETILI NA DIVLJAČKI START NA MARAKANI, ON SE SMEJAO: Kao bus da ga je pokosio! (VIDEO)
Dejan Lovren, Foto: Printscreen/Youtube/Podcast Inkubator

"paklena atmosfera"

HRVATA PODSETILI NA DIVLJAČKI START NA MARAKANI, ON SE SMEJAO: Kao bus da ga je pokosio! (VIDEO)

U mojim očima, Srbija i Brazil su mi isto. Ideš da daš sve od sebe jer osetiš tu energiju jer će pucati na sve strane... - priča Dejan Lovren

Objavljeno:

Dejan Lovren je nedavno saopštio da je završio reprezentativnu karijeru, a klupsku je posle tri sezone u ruskom Zenitu nastavio u francuskom Olimpik Lionu, za koji je već igrao od 2010. do 2013.

U razgovoru u podkestu "Inkubator", Lovren je naširoko i direktno kako ume, pričao o svojoj karijeri, a ljubiteljima fudbala u Srbiji je svakako najzanimljiviji njegov osvrt na duel Srbija - Hrvatska (1:1) u kvalifikacijama za SP 2014. u Rio de Žaneiru.

Utakmicu je obeležio brutalni start štopera "Vatrenih", Josipa Šimunića, nad Miralemom Sulejmanijem. Njime je zaustavio opasnu kontru u samom finišu, ali i zaradio crveni karton. Srećom, nije ozbiljnije povredio krilo "Orlova" iako se činilo da je to neminovno.

1 / 3 Foto: Starsport©

- Sulejmani i Džo? Uh... Ha-ha-ha! Gledao sam i nisam mogao da verujem. Nisam očekivao takav start, to je kao da te je bus pokosio i Šimunić je odmah prihvatio. Da nije, možda bi navijači ušli na teren - pričao je sa širokim osmehom na licu Dejan Lovren.

Ipak, fudbaler koji iza sebe ima dva polufinala Svetskog prvenstva ističe da je za njega utakmica sa Srbijom posebna:

- To su utakmice koje ne igraš svaki dan, to je kao sa Brazilom da igramo. U mojim očima, Srbija i Brazil su mi isto. Ideš da daš sve od sebe jer osetiš tu energiju jer će pucati na sve strane... Nedavno sam gledao celu utakmicu u Beogradu gde sam bio levi bek, uz Šimunića, Ćorluku i Srnu. Paklena atmosfera, to nikad neću zaboraviti, ali trebalo je Igoru Štimcu dati malo više prostora i vremena. Svi misle rezultat će doći ovako... Ne može to preko noći, šest meseci... Za sve treba vreme od tri do pet godina. Nekome se potrefi, ali treba imati strpljenja - zaključio je Lovren.

Nezaobilazna tema bio je i najbolji teniser Novak Đoković, za kog je Lovren više puta isticao da mu se divi. Sada je poručio da mu je drago što je, isto kao i naš as, bio u pravu oko izbegavanja vakcine. – Nekad razmenimo poruke na Instagramu, pružimo podršku jedan drugom. Cenim ljude koji imaju stav i nisu u začaranoj mašineriji, već gledaju van tog okvira – dodao je Lovren.

Bonus video:

01:57

STOJKE IZLUDEO RONALDA: Portugalac je dao sve od sebe, ali to nije bilo dovoljno protiv sjajnog Srbina

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.