Ako je ovo istina, onda u Sitiju neviđeni glupani! Ako golman još samo jednom prebaci pola na ispucavanju, plaćaju 100 miliona funti!
Foto: Reuters

Bizarno i presmešno

Ako je ovo istina, onda u Sitiju neviđeni glupani! Ako golman još samo jednom prebaci pola na ispucavanju, plaćaju 100 miliona funti!

Kako je ispričao zaposlen u Malagi oni su ubacili bizarnu i neverovatnu klauzulu u ugovor kada su prodavali Kabaljera
Objavljeno:

Kako je objasnio Sotavento Kartera, španski tim nije hteo lako da se odrekne Kabaljera 2014. godine, pa su mislili da će odbiti Siti ako im budu zatražili neku glupavu, smešnu, ali skupu klauzulu.

- Vratili smo se u Mančester na pregovore i rekli im da je Vili njihov ako plate 6 miliona funti obeštećenja, a onda da plate još 100 miliona funti ako 20 puta ispuca loptu preko pola. Mi smo sedeli u kancelariji i smejali se, dok su u menadžmentu Sitija razmišljali, a onda se vratili i rekli da pristaju. Nismo mogli da verujemo. Do sada je prebacio 19 puta, a sada čekamo sledeći samo da se desi i da zaradimo pare - rekao je Kartera.

foto: Reuters

Ipak, problem mu predstavlja Pep Gvardiola koji zahteva da se lopta ne diže više od visine glave igrača, tako da golmani prilikom ispucavanja započinju napade na svojoj polovini.

BONUS VIDEO: Košarkaši su pravi magnet za devojke, a ove čuvene cice su najbolji dokaz za to!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.