UMALO DA ZAPLAČE! Poslednje reči Božinova pred odlazak iz Partizana raznežiće svakog Grobara! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Srećno, Božo!

UMALO DA ZAPLAČE! Poslednje reči Božinova pred odlazak iz Partizana raznežiće svakog Grobara! (VIDEO)

- Kad je moja karijera bila „u kanalu“, Partizan je pritekao u pomoć, pružio mi ruku i izvukao me. To se ne zaboravlja. To mora da se ceni - rekao je simpatični Bugarin
Objavljeno:
foto: Saša Pavlić Koky

- Kad je moja karijera bila „u kanalu“, Partizan je pritekao u pomoć, pružio mi ruku i izvukao me. To se ne zaboravlja. To mora da se ceni. Kao što sam se ja vezao za ovaj klub, za grad, upoznao sjajne ljude, zavredeo poštovanje navijača iako sam stranac, bio u fantastičnim odnosima sa saigračima, trenerima, rukovodiocima, čak sam i običnim ljudima na ulici bio simpatičan, valjda... Hvala svima, od srca. Nije to bilo ni toliko loše: prošle sezone bio sam najbolji strelac ekipe, igrali smo grupnu fazu Lige Evrope, minut nas je delio do dvomeča sa Liverpulom, osvojili smo Kup - dodao je.

- Priznajem, jedino mi je žao što nisam dao gol Crvenoj zvezdi. Odigrao sam četiri večita derbija i nisam bio strelac, mislio sam da ću tu želju ostvariti na proleće, ali život je takav. Znam da moji saigrači imaju dobru atmosferu, odličan tim, kvalitet i da će vrlo brzo, za tri kola, pokazati da su jači od komšija. A ja ću biti tu negde, u meni će sigurno imati najglasnijeg navijača i odanog druga. Daće Bog da se pred kraj maja vratim u Beograd, da zajedno proslavimo titulu - rekao je.

Jednom čoveku popularni Boža duguje posebnu zahvalnost. U pitanju je trener crno-belih Marko Nikolić.

Zbog čega to Everton Luiz toliko mrzi Valerija Božinova? (FOTO) (VIDEO)

- Gospodin. I kao čovek i kao trener. Kao neko ko je prošao dosta toga u karijeri, kažem vam: biće Marko trener za veliki klub u inostranstvu. Samo, pre toga, neka osvoji titulu i uvede Partizan u Ligu šampiona. A ja ću doći da gledam jednu od tih utakmica - zaključio je uz osmeh, koji je koristio kako ne bi počeo da plače.

Volim te, Valeri! Emotivni oproštaj Partizanovog bisera od Božinova izaziva suzu u oku! (FOTO)

Neka je sa srećom, gospodine Božinov, i hvala vam što ste bar na kratko doneli velemajstorstvo u srpski fudbal. Iako su vas mnogi osporavali, klasa je klasa.

BONUS VIDEO: Mogli bi da kupe celu Srbiju: 10 NAJBOGATIJIH SVETSKIH SPORTISTA!

(Espreso.co.rs/MOZZART Sport)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.