PARTIZAN ZAVRŠIO OZBILJAN POSAO! Igrač Olimpijakosa potpisao za crno-bele! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

Lepo, lepo!

PARTIZAN ZAVRŠIO OZBILJAN POSAO! Igrač Olimpijakosa potpisao za crno-bele! (VIDEO)

Navijači fudbalskog kluba Partizan nadali su se da bi crno-beli mogli da iskoriste poslednji dan zimskog prelaznog roka za dovođenje još jednog štopera, ali...
Objavljeno:
foto: Fonet/Aleksandar Barda

Na stadionu u Humskoj potpis na četvorogodišnji ugovor sa Partizanom stavio je Marko Janković, crnogorski internacionalac koji je tako ozvaničio povratak u matični klub.

Volim te, Valeri! Emotivni oproštaj Partizanovog bisera od Božinova izaziva suzu u oku! (FOTO)

- Drago mi je da je došlo do dogovora između klubova, sa mnom, naravno, nije ni bilo teško da se dođe do dogovora. Potpisan je ugovor na četiri godine i sada je na meni da opravdam očekivanja - kazao je Janković.

Momak koji je ponikao u Partizanovoj omladinskoj školi rano je napustio Humsku i otisnuo se u inostranstvo, ali je zbog nedostatka takmičarskih mečeva morao nazad u Srbiju. Olimpijakos ga je prethodnog leta pozajmio Partizanu na godinu dana, ali je danas odlučeno da Partizan preuzme prava na Marka Jankovića.

OPROŠTAJ OD VOLJENE EKIPE: Dirljiva poruka Božinova za Grobare! (FOTO)

- Sigurno je da će mi sada biti mnogo lakše i mnogo mi je drago što sam u svom klubu - dodao je Crnogorac. Marko Janković je u jesenjem delu sezone odigrao 18 takmičarskih mečeva za crno-bele i postigao jedan gol u susretu sa Novim Pazarom.

BONUS VIDEO: Skok sa 7.600 metara i to BEZ PADOBRANA!

(Espreso.co.rs/FK Partizan)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.