Perica Ognjenović postao selektor Srbije!
Foto: Dado Đilas

velika čast

Perica Ognjenović postao selektor Srbije!

Na klupi kadeta on će zameniti Iliju Stolicu, koji je jesenas preuzeo prvi tim Voždovca
Objavljeno:

Pored ovog imenovanja, u FSS će uskoro biti ozvaničena saradnja i sa novim selektorom omladinaca, Ognjenovićevim vršnjakom - Milanom Obradovićem. Mladi trener, koji je takođe igrao za "A" selekciju SR Jugoslavije (sedam nastupa), preuzeće selekciju igrača rođenih 1998. godine i kasnije. Taj tim donedavno je birao i vodio Milan Kosanović, stručnjak iz omladinske škole Vojvodine i pomoćnik u stručnom štabu zlatnih "orlića" sa Novog Zelanda.

foto: Saša Pavlić Koky

Donedavni defanzivac karijeru je počeo u Radničkom sa Novog Beograda, a afirmaciju je stekao u Obiliću, iz kojeg je 2001. otišao u moskovsku Lokomotivu. Igrao je i za Borusiju Menhengladbgah, Akratitos, Metalist, Arsenal iz Kijeva, a u Srbiju se vratio 2013, kada prešao u Partizan. Igračku karijeru Obradović je završio 2014. godine, nastupajući za OFK Beograd, a nakon toga je bio pomoćnik u stručnom štabu Napretka. Prvi samostalni posao šefa struke radio je u Sloveniji, na klupi Kopra.

Nakon ove dve informacije, ostaje još samo da se imenuje selektor mlade reprezentacije, koja je bez trenera od kraja decembra i odlaska Tomislava Sivića u Mađarsku.

BONUS VIDEO - Kad DUGO GREJEŠ KLUPU za rezerve, onda nije čudo ŠTO POBRLJAVIŠ!

(Espreso.co.rs/Mondo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.