JURE PARE I SLAVU PREKO NOĆI, A ONDA... Partizanov biser u dve rečenice kupio Grobare za sva vremena! (VIDEO)
Foto: Fonet

Pametno zbori!

JURE PARE I SLAVU PREKO NOĆI, A ONDA... Partizanov biser u dve rečenice kupio Grobare za sva vremena! (VIDEO)

Iako se mnogi već otimaju o njega, glava mlađanog Blekija je i dalje na pravom mestu, ili se bar tako čini
Objavljeno:

- Mislim da mladi igrači iz Srbije prearno idu u inostranstvo, dok nisu psihički i fizički sazreli, dobiju pare i slavu preko noći, to može da ih poremeti. Onda manje misle o fudbalu, a on je, ipak, najvažniji - dodao je.

PONUDA KOJA SE NE ODBIJA! Kinezi daju bolesne pare za ljubimca Grobara! (FOTO)

Njemu je, npr, Ivan Tomić prošle godine u ovo doba prognozirao da će jednog dana biti prodat za 30.000.000 evra.

- Daj Bože. Svakako mi je bilo drgao kad su se pominjale te cifre, međutim, kad se prelazni rok završio „namesito“ sam glavu na činjenicu da sam i dalje igrač Partizana. Ostale su mi dve želje da ispunim sa crno-belima: osvojim titulu i igram Ligu šampiona - jasan je mlađani Milenković, koji redovno završava školu za fizioterapeute.

ČINI SE DA JE GOTOVO! Delije, slobodno pustite koju suzu! (VIDEO)

Jedan od ciljeva - da igra i pobedi i večitom derbiju - ostvario je jesenas kad je tim iz Humske na svom stadionu savladao Crvenu zvezdu golom Leonarda (1:0).

- Bilo da si petlić ili senior, večiti derbi, kao svetkovinu srpskog fudbala, čeka nestrpljivo cela država, tako i mi igrači. Pred debitantski imao sam veliku tremu, mada, onog trenutka kad se začuo huk sa juga ista je bila razbijena u paramparčad. Onda sam se opustio i uživao na terenu. Sve maturske ispite sam položio. Gledaću da upišem fakultet ili, možda, Višu školu za fizioterapeute. Odem često i do našeg medicinskog bloka u klubu, ponekad mi daju da uključim struju i masiram saigrače. To mi nije problem. Slatko mi je kad to radim, jer sam tako naučen u školi - kaže veoma simpatični štoper Partizana.

BONUS VIDEO: Grobari prave šou iza klupe Crvene zvezde!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.