REVOLUCIJA!!! Braća Delija vs Braća Grobara - samo na ruke, i to u MMA ringu! (VIDEO)
Foto: AP

SPEKTAKL PRED SP!

REVOLUCIJA!!! Braća Delija vs Braća Grobara - samo na ruke, i to u MMA ringu! (VIDEO)

Ispravite nas ako grešimo, ali po našem mišljenju, ovaj potez ruskih vlasti pred Mundijal 2018. godine može da donese mnogo toga dobrog?
Objavljeno:

Kao što je poznato, ovo je najljuće rivalstvo u Rusiji, a takođe, Srbe će ovaj duel zanimati, jer su Spartakovi navijači braća sa Delijama, a pristalice CSKA sa Grobarima.

Bratska ljubav ne poznaje granice! Partizanova zastava na utakmici Zvezde u Moskvi! (FOTO)

Poenta ovog događaja prvenstveno je suzbijanje huliganizma pred Svetsko prvenstvo, koje će se održati upravo u najvećoj svetskoj zemlji, ali i pred kup Konfederacija koji se održava već ovog leta.

- Smislili smo ceo koncept. Iako imamo dva profesionalna borca, želeli smo da pružimo šansu i fudbalskim navijačima. Neki nas pitaju "zašto?". E, pa zato da bismo dvojici veoma snažnih i opasnih momaka dali priliku da se bore u oktagonu i tako kanališu svu negativnu energiju - istakao je predsednik najpoznatije ruske MMA organizacije M-1 Globala Vadim Finkelstin.

Upravo ta organizacija je iza celog ovog projekta, a njen predsednik je imao da doda još nešto.

- Ovako pokušavamo da postavimo primer koji govori: "Gledaj, idi u teretanu, treniraj, pa se bori kao profesionalac, zaradi neku lovu, a nemoj da praviš haos po ulici". Ako ste stvarno jaki, opasni, počnite karijeru, napravite novac od toga. Ne idite u potragu za nevoljom. Takav primer moramo da postavimo pred našu decu - istakao je Finkelstin.

(Espreso.co.rs/Russia Today)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.