ESPRESO SAZNAJE: Sprema se štrajk u FK Partizan! Radnici ogorčeni: Od naših plata rešavate dugovanja kluba! (FOTO)
Foto: Nebojša Mandić

novi problemi

ESPRESO SAZNAJE: Sprema se štrajk u FK Partizan! Radnici ogorčeni: Od naših plata rešavate dugovanja kluba! (FOTO)

Kako saznaje naš portal, zaposleni u ovom klubu najavili su da će od idućeg ponedeljka obustaviti rad na Sportskom centru Teleoptik
Objavljeno: 15:36h

S obzirom na to da je ovo n-ti put da vam se obraćamo sa molbom DA NAM ISPLATITE ONO ŠTO SMO ZARADILI, a da od vas ne postoji nikakva reakcija, daćemo vam i primer RADI LAKŠEG SAGLEDAVANjA PROBLEMA.

Ako bismo čitavu situaciju prebacili, npr. u BANKARSKI SEKTOR to bi izgledalo ovako: Vi kao Banka (FK Partizan) koristite sredstva svojih klijenata (zaposleni u FK Partizan), ali o tome ne obaveštavate klijente, ne plaćate klijentima nikakvu nadoknadu, ZNAČI koristite beskamatni kredit, a onda preterate pa uzmete i više nego što treba, pa tim istim klijentima, osim što ste im uzeli sredstva bez njihovog znanja, naplatite i nadoknadu za dozvoljeni ili nedozvoljeni minus, a pošto klijent nema para na računu da plati komunalije, struju, porez ... zaračunava mu se i dodatna kamata zbog kašnjenja u plaćanju.

foto: Printscreen

ZNAČI KLIJENT OSTAJE BEZ SVOG NOVCA I IMA JOŠ DODATNE TROŠKOVE ZBOG BAHATOSTI BANKE!

Nadamo se da više nema nedoumica i nerazumevanja u vezi sa našim zahtevom da nam u što kraćem roku isplatite zaostala dugovanja i da nas o dinamici isplate obavestite pismenim putem.

foto: Printscreen

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.