PENZIJA ZBOG IGRAČA SLOBODE I SUDIJE! Iskusni golman besan posle skandala u Užicu i crvenog kartona (VIDEO)
Borivoje Ristić u dresu niškog Radničkog, Foto: Starsport©

BEZ DLAKE NA JEZIKU

PENZIJA ZBOG IGRAČA SLOBODE I SUDIJE! Iskusni golman besan posle skandala u Užicu i crvenog kartona (VIDEO)

Borivoje Ristić doživeo lom ruke, mora na operaciju i završiće karijeru u 39. godini posle utakmice Slobode i Radničkog sa Novog Beograda

Objavljeno: 15:10h

Iskusni golman Borivoje Ristić (39) izazvao je skandal u Užicu na utakmici Slobode i njegovog novobeogradskog Radničkog.

Posle utakmice na stadionu "Radomir Antić", čuvar mreže odlučio je da završi karijeru jer je doživeo lom ruke, a meč je okončao zbog crvenog kartona.

- Tendenciozno suđenje. Glavni sudija puštao je grubu igru, nije svirao nekoliko faulova i sve je na kraju rezultitalo mojom povredom. Igrači Slobode, uz pomoć sudije, uspeli su da mi završe karijeru. Imam 39 godina, predstoji mi operacija i to je to - kaže Ristić za "Sportski žurnal".

Borivoje Ristić u raspravi sa pomoćnim sudijom
Borivoje Ristić u raspravi sa pomoćnim sudijomfoto: Printscreen

Objasnio je kratak razgovor sa sudijom, a potom šta se desilo van terena. - Dok sam bio u blagoj nesvestici od bolova, sudija mi je pet puta ponovio: ’Ustani, produžiću utakmicu deset minuta’. Odgovorio sam: ’Ustaću’. Okrenuo sam se ka delegatu i pitao ga: ’Da li je moguće da ovo nije za isključenje, slomio mi je ruku?’. Izašao sam sa terena misleći da sam već dobio crveni. U tom trenutku, kod tunela, neko me je gađao plastičnom flašicom. Nervozan, nisam mogao da se uzdržim. Sa polomljenom rukom sam mu rekao: ’Siđi dole’. Onda je uletelo obezbeđenje, ekonom, nastalo je opšte guranje... Nisam ni video kad sam zapravo dobio crveni.

Golman koji je branio u Slovačkoj, Sloveniji, Grčkoj i na Malti govorio je i o detalju kada je doživeo povredu.

- Bio je korner, lopta je išla na drugu stativu, na metar i po od gola. Intervenisao sam kao rukometni golman. Posle sekundu, osetio sam na sebi prvo đon, pa telo igrača koji je pao preko moje leve ruke. Momka ne krivim, ali ružno je da sudija koji pretenduje za listu Superlige ne može da kontroliše utakmicu osrednjeg inteziteta i da vidno pušta faulove - zaključio je Borivoje.

U Srbiji Leskovčanin je promenio veliki broj kluba, a izdvajaju se Čukarički, Radnički Niš, Metalac i Mačva.

Nažalost, novopečeni penzinoer otkrio je da će ostati u fudbalu kao trener golmana Radničkog i akamedije novobeogradskog kluba.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.