PARTIZAN ČASTI NAVIJAČE: Pokaži humanost i besplatno gledaj utakmicu protiv Kelna!
Bakljada Grobara, Foto: @Starsport/Srđan Stevanović

PRILIKA ZA GROBARE

PARTIZAN ČASTI NAVIJAČE: Pokaži humanost i besplatno gledaj utakmicu protiv Kelna!

Crno-beli će akciju dobrovoljnog davanja krvi organizovati na dan utakmice, od 11 do 17 časova na platou ispred zapadne tribine stadiona u Humskoj ulici.

Objavljeno: 15:57h

Fudbalski klub Partizan odlučio je da časti besplatnom ulaznicom za duel sa Kelnom u četvrtom kolu grupe D Lige konferencija sve navijače koji budu dali krv, a određen je i sudija za ovu utakmicu.

Detalj sa utakmice Kelna i Partizana
Detalj sa utakmice Kelna i Partizanafoto: EPA/Sascha Steinbach

Crno-beli će akciju dobrovoljnog davanja krvi organizovati u četvrtak, na dan utakmice, od 11 do 17 časova na platou ispred zapadne tribine stadiona u Humskoj ulici.

- FK Partizan poziva sve navijače i simpatizere crno-belih da pokažu svoju humanu stranu tako što će u četvrtak, 13. oktobra 2022. godine, dati krv i tako pomoći spašavanju ljudskih života - stoji u saopštenju i dodaje se:

- Svi davaoci krvi, koji potvrdu dobijenu od „Instituta za transfuziju krvi“ pokažu na blagajni 1 stadiona „Partizan“, dobiće besplatnu ulaznicu za meč 4. kola UEFA Lige konferencije koji FK Partizan igra protiv FK Keln. Davaoci krvi će moći da dobiju ulaznicu za istok bok, zapad bok ili jug. Pokaži snagu, spasi nekome život i bodri svoj tim do pobede!

Fudbaleri Partizana
Fudbaleri Partizanafoto: Starsport

"Parni valjak" dočekuje "jarčeve" u četvrtak od 18.45, a prošlog četvrtka slavio je u Nemačkoj sa 1:0.

Partizan i Nica posle tri kola dele prvo mesto sa po pet bodova, dok je Keln treći sa bodom manje, a Slovacko ima samo jedan bod.

(Espreso/Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.