Prelepe vesti za ljubitelje atletike u Srbiji pred početak Evropskog prvenstva u Beogradu! (FOTO)
Foto: ASS

lični rekord

Prelepe vesti za ljubitelje atletike u Srbiji pred početak Evropskog prvenstva u Beogradu! (FOTO)

Još jedan naš takmičar ispunio normu za učešće na EP, a predstavljena su i odličja koja izgledaju zaista prelepo
Objavljeno:

A pored Ivane Španović , Asmira Kolašinca, Mihaila Dudaša, Milana Ristića, Lazara Anića, Strahinje Jovančević, Amele Terzić, Tamare Salaški i Biljane Cvijanović, ovog vikenda se timu za učešće na Evropskom atletskom prvenstvu u dvorani, pridružio i deseti član – Miloš Raović i tako doneo lepe vesti za ljubitelje "kraljice sportova".

foto: ASS

Miloš Raović je na prvom takmičenju u sezoni, Mitingu koji je održan u Beču, uspeo da ostvari normu na 400m i trku istrči za 47.32 sekundi. Kvalifikaciona norma u ovoj disciplini je 47.35s.

- Prvi deo priprema za zimski deo sezone obavili smo u Južnoj Africi. Međutim, većinu vremena smo bili u Atletskoj dvorani na Banjici, gde smo imali idealne uslove za trening. Iskreno nisam očekivao lični rekord odmah prvu trku ali super je sve ispalo. Prethodne dve godine imao sam problema sa povredama, i sada sam mnogo srećan što je to iza mene. Imam još dovoljno vremena da se maksimalno pripremim za EP koje nas očekuje u martu u Kombank areni i nadam se da ću uspeti u najboljem svetlu da predstavim

Srbiju - rekao je Raović.

U toku narednog meseca očekuje nas Prvenstvo države za seniore/ke 04/05. februar koje će biti održano u Atletskoj dvorani na Banjici, kao i drugi “Serbian open indoor meeting” (18.02.), a nakon toga Balkanske atletske igre 25.februara u Kombank areni.

foto: ASS

Norme za EP 2017 atletičari imaju pravo da ostvare do 26.februara.

BONUS VIDEO: Merili smo buku na utakmici Zvezde i Panatinaikosa, a ovo je rezultat koji smo dobili!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.