Nastavlja se! Terzić je ponovo imao šta da kaže o Partizanu i čelnicima crno-belih! (FOTO)
Foto: Marina Lopicic

da li će biti odgovora?

Nastavlja se! Terzić je ponovo imao šta da kaže o Partizanu i čelnicima crno-belih! (FOTO)

- Kao sto i priliči da ga imamo sa klubom koji je po važnosti drugi klub na ovim prostorima i trudićemo se da te odnose podižemo na jos viši nivo
Objavljeno: 12:09h

- Ne razumem zašto se ljute u Partizanu. Sami su rekli da su imali potpisan sporazum o reprogramu poreskog duga, pa su ga sami raskinuli i naknadno potpisali novi. U momentu UEFA monitoringa nisu ga imali zbog njihove takve odluke i zbog toga su suspendovani, znači ne zbog nedostatka novca, već zbog administrativne greške. To su oni rekli, a ne ja - rekao je Terzić, a preneo je "Kurir".

Kada vidite šta je uradio Luka Jović, pomislićete da ste pojeli LSD! (VIDEO)

foto: Filip Plavčić

On je dodao da mu je žao što je večiti rival zadobio suspenziju i da se nada da će takva odluka biti preinačena odlukom Suda za sportsku arbitražu u Lozani (CAS).

foto: Fonet

- Ne razumem zašto se na mene ljute. Meni je žao sto su izbačeni iz UEFA takmičenja i iskreno se nadam da će CAS u Lozani uvaziti njihovu žalbu, ali su se sami bez potrebe upetljali u problem - rekao je Terzić i naglasio da sa rukovodstvom Partizana ima korektan odnos.

Gotova priča? Crvena zvezda ostaje bez jednog od svojih najvećih bisera! (VIDEO)

- Kao sto i priliči da ga imamo sa klubom koji je po važnosti drugi klub na ovim prostorima i trudićemo se da te odnose podižemo na jos viši nivo, a sve u cilju razvoja srpskog sporta - zaključio je direktor Zvezde.

BONUS VIDEO: Stonoteniski majstor Aleksandar Karakašević igrao je levom rukom protiv novinara Espresa i šta mislite ko je pobedio?

(Espreso.co.rs/Kurir)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.