Muslin saopštio spisak igrača iz Superlige za meč protiv SAD, a zvezdaši i partizanovci će biti iznenađeni!
Foto: Dado Đilas

samo domaća liga

Muslin saopštio spisak igrača iz Superlige za meč protiv SAD, a zvezdaši i partizanovci će biti iznenađeni!

Utakmica se igra 29. januara u San Dijegu
Objavljeno:

- U slučaju nekih nepredviđenih okolnosti, odnosno povreda, imamo i nekoliko igrača u rezervi koji isto tako mogu da odgovore obavezama u ovom meču. Ne bi bilo fer prema klubovima da im uzimamo igrače sa priprema, a da ne igraju u San Dijegu. Imamo pravo na šest izmena, tako da će praktično svi dobiti šansu. Samo će Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina imati po dvojicu igrača, a jedino Čukarički neće imati „predstavnika“ u San Dijegu. Zamolili su nas da im izađemo u susret, jer su nedavno promenili trenera. I razumeli smo ih - rekao je Muslin.

foto: Saša Pavlić Koky

Reprezentativci će se okupiti 23. januara u Staroj Pazovi, gde će odraditi nekoliko treninga, a potom krenuti put San Dijega.

Evo i spiska reprezentacije: Filip Manojlović (Crvena zvezda) i Ognjen Čančarević (Radnik, Surdulica), Nikola Maraš (Rad), Lazar Jovanović (Borac Čačak), Vladimir Kovačević (Vojvodina), Nemanja Ćalasan (Spartak), Marko Klisura (Bačka), Nikola Ćirković (Voždovac), Nemanja Miletić (Partizan), Marko Jevtović (Partizan), Stefan Panić (Metalac), Jovan Đokić (Javor), Marko Gobeljić (Napredak), Aleksandar Paločević (Vojvodina), Enver Alivodić (Novi Pazar), Srđan Plavšić (Crvena zvezda), Marko Mrkić (Radnički, Niš) i Saša Jovanović (Mladost, Lučani).

BONUS VIDEO: Pogledajte kako je izgledala borba Aleksandra Karakaševića i novinara Espresa u stonom tenisu.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.