Tumba dve godine nije bio na stadionu Partizana: Kakav sve polusvet vodi klub koji volim!
Foto: Reuters

oštro po crno-belima

Tumba dve godine nije bio na stadionu Partizana: Kakav sve polusvet vodi klub koji volim!

Polusvet nedorastao zadacima, društvenoj odgovornosti. Otud propusti...
Objavljeno:

Teško vam očito pada takmičarska apstinencija s evroscene?

- Katastrofa, težak udarac ne samo za Partizan već i srpski fudbal. Međutim, kad se osvrnem, odstranjivanje je refleksija na stanje u ovdašnjem fudbalu, logična posledica nerada i dezorganizacije. Strateški javašluk nije od juče, ne samo u Partizanu, pitanje je bilo samo vremena kad će UEFA da reaguje ovako drastično. Javnost se sad čudi, a ne bi da zna ko sve rukovodi klubovima... Eeej, ljudi apsolutno bez dodirnih tačaka s loptom! Polusvet nedorastao zadacima, društvenoj odgovornosti. Otud propusti...

Uprli biste prstom u krivca, ili?

- Nije moje, da jeste neko bi napustio Partizan! Greh je neprilagoditi se uslovima poslovanja i takmičenja pod okriljem FS Srbije, UEFA. Ozbiljna opomena fudbalskoj Srbiji, poruka klupskim čelnicima da poštuju nacionalne i evropske kodekse, ne pametuju i kad je stani, pani – povuku.

Kako mislite – povuku?

- Naprasno odu iz kluba, recimo, kao Zoran Popović. Čovek, ni kriv ni dužan, bez valjanih kriterijuma, zaposeo je predsedničku poziciju Partizana, a da nije znao ni da dođe do stadiona! Kako onda da shvati probleme usko vezane za takmičenje, valjano vodi klupsku politiku i usmeri ka Evropi. Napravio je „hiljadu” grešaka i, čovek otišao... Ne samo on, ali to je duga i druga priča.

(Espreso.co.rs/Izvor: Sportski žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.