VUČELIĆ I VAZURA SMIRUJU GROBARE: Poslali smo žalbu, naneta nam je nepravda! (VIDEO)
Foto: Saša Pavlić Koky

IDE SE U LOZANU

VUČELIĆ I VAZURA SMIRUJU GROBARE: Poslali smo žalbu, naneta nam je nepravda! (VIDEO)

- Zahvalnost koja je data premijeru Aleksandru Vučiću je iskrena i zaslužena. To razumevanje koju vlast pokazuje, tokom reprograma, a i inače... I dalje ćemo imati generalnog sponzora u "Telekomu" - naveo je predsednik crno-belih
Objavljeno: 15:43h

Što se tiče priče oko pomoći od Vlade i premijera, rekao je sledeće.

UEFA je kaznila Partizan, a klub je u istom danu doveo poznato pojačanje iz inostranstva?! (VIDEO)

- Zahvalnost koja je data premijeru Aleksandru Vučiću je iskrena i zaslužena. To razumevanje koju vlast pokazuje, tokom reprograma, a i inače... I dalje ćemo imati generalnog sponzora u "Telekomu" - naveo je predsednik crno-belih.

- Pravi partizanovci moraju da budu uz Partizan! Ovo što se dešava je posledica te borbe oko vlasti izvan Partizana, protiv Partizana. Neka publika dolazi u što većem broju, i da, partizanovci kada se sretnu sa drakonskom kaznom... Čudno je da te kazne dolaze na podršku kod ljudi kojima je Partizan u srcu - naveo je Vučelić.

foto: Beta

- Da svima bude jasno, Partizanu je bitno da u srpskom prvenstvu bude najbolji, kao i Kupu. I da na osnovu toga, igra u Evropi po svojoj zasluzi koju je stvorio. Fudbal i klub zbog jedne odluke ne mogu da stanu - zaključio je Vučelić.

Miloš Vazura je istakao da su advokati poslali žalbu, te da će otići u Švajcarsku i krenuti da rešavaju čitav problem.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.