Vojvodina dobila novog trenera: Dosadašnji strateg Napretka preuzeo Lale! (FOTO)
Foto: Saša Pavlić Koky

DOŠAO DA VRATI KLUB U TRKU

Vojvodina dobila novog trenera: Dosadašnji strateg Napretka preuzeo Lale! (FOTO)

Ja sam Novosađanin, odnosno Rumenčanin, i veoma sam počastvovan što sam postavljen na ovako značajno i obavezujuće mesto, uzimajući u obzir to da je naša “stara dama” starija od svih nas, između ostalog naveo je on
Objavljeno:

Golman Partizana najbolji čuvar mreže u Srbiji! Statistika mu je impresivna! (FOTO)

On je rođen 1969, za mesto trenera Vojvodine preporučili su ga rezultati koje je ostvario sa Napretkom. Njegov pomoćnik u stručnom štabu biće bivši fudbaler Vojvodine i dosadašnji trener petlića tog kluba Vladimir Buač, dok će naknadno saopštiti ostatak stručnog štaba.

Predsednik Vojvodine Dušan Mijić izrazio je zadovoljstvo zbog dolaska Ivanovića.

foto: Saša Pavlić Koky

- Moj prvi zadatak bio je da izaberemo novog šefa stručnog štaba i sa velikim zadovoljstvom mogu da kažem što je to Dragan Ivanović, koji je bio naš prvi pik. Siguran sam da nismo pogrešili, jer je reč o treneru koji je maksimalno posvećen radu i ostavio je dubok trag gde god je radio. Napredak je sigurno nerado saznao za to da je Ivanović prihvatio naš poziv, a ja mu želim sreću u radu i da zajedno pravimo što bolje rezultate - rekao je Mijić.

Fudbaleri Vojvodine okupiće se 8. januara na pripremama za novu sezonu, kada će biti obavljeni lekarski pregledi, dok će dan kasnije ekipa početi sa treninzima.

(Espreso.co.rs / Beta)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.