NEMA ODMORA NA MARAKANI: Zvezda dovodi igrača zbog koga su se letos Delije strašno razočarale?! (VIDEO)
Foto: Filip Plavčić

Druga šansa!

NEMA ODMORA NA MARAKANI: Zvezda dovodi igrača zbog koga su se letos Delije strašno razočarale?! (VIDEO)

Bilo bi ovo veoma dobro pojačanje za crveno-bele...
Objavljeno:

Zvezdina želja da dovede Milana Mitrovića letos se pretvorila u špansku seriju bez srećnog kraja, ali bi ove zime sve moglo da bude drugačije i štoper obuče crveno-beli dres.

Bivši defanzivac Rada i dalje je pod ugovorom sa Mersinom, ali za razliku od ranije ušao je u izlaznih šest meseci saradnje i slobodan je da pregovara sa drugim klubovima i eventualno stavi potpis na predugovor.

Mersin je letos tražio ogromno obeštećenje od Crvene zvezde (oko 500.000 evra), zato Mitrović nije ni stigao na Marakanu. Sada su na snazi dve opcije – da drastično smanji finanasijske prohteve ili ostane bez ičega.

Takmičarske ambicije Mersina su potonule, kriza u klubu dovela je do činjenice da je ubedljivo poslednji na tabeli Druge lige Turske. Mitrović je odigrao 14 utakmica, ali je za njegovu karijeru daleko bolje bilo da je sa Zvezdom učestvovao u evropskim kvalifikacijama.

SRAMNA OTKRIĆA U SRPSKOM FUDBALU: Već se zna ko je šampion, a ova dva tima ispadaju!

Štoper Mitrovićevog profila uklapa se u Zvezdinu viziju, šest meseci igranja u Super ligi predstavljalo bio dobru pripremu na evropske izazove.

(Espreso.co.rs/Žurnal)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.