Ljudi, da li je ovo realno? U Srbiji se utakmice nameštaju i za kilogram pečenja! (VIDEO) (FOTO)
Foto: Marina Lopičić

SEOSKI FUDBAL!

Ljudi, da li je ovo realno? U Srbiji se utakmice nameštaju i za kilogram pečenja! (VIDEO) (FOTO)

I onda posle ljudi treba da idu na stadione i da se smrzavaju po blatu! Zašto? Da gledaju film čiji kraj već znaju?
Objavljeno: 19:04h
foto: Dragan Kadić

- Za dokazivanje nameštanja su potrebni dokazi, a tiket nije tako čvrst dokaz. Kada bih bio siguran da je neki igrač učestvovao u nameštanju, zalagao bih se da ga doživotno izbace iz fudbala. No, mnogi od njih su u teškim sitaucijama. Neki su mi se žalili da im je superligaški trener tražio da nameste meč. Rekao sam im da ga prijave, ali se oni plaše. Sistem je takav - dodao je.

Da li bi Srbi išli na gostovanje u Zagreb i Split ako krene Balkanska liga? Izašli smo na ulicu i pitali ih, a odgovori su nas iznenadili! (VIDEO) (ANKETA)

Poledica je ukazao i na nameštanja u nižim rangovima srpskog fudbala.

SRBIJA U ISTOJ GRUPI SA ALBANIJOM? Kreće reprezentativna UEFA liga! (FOTO) (VIDEO)

- Opšte je poznato da se mnogo namešta u Srbiji. Posebno je to izraženo u srpskoj ligi i nižim rangovima. Pa, tamo se mečevi nameštaju za kilogram pečenja, za ručak.

- U okviru FSS imamo Odbor za hitna pitanja, jedan od najviših organa. Njega čine Dragan Simović, predsednik čiji je klub kažnjen zbog nameštanja mečeva (Spartak, p.a.). Tu su i Goran Milanović, koji je 15 meseci bio u zatvoru i Zoran Šćepanović, uhapšen u akciji “Rezač”. Sad treba neko da me ubedi da će oni donositi poštene odluke - istakao je Poledica pokušavši da objasni kakvi sukobi interesa postoje u vrhuški srpskog fudbala, a prenosi Blic!

(Espreso.co.rs/Blic)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.