ŠTA JE OVO? Filip čestitao rođendan devojci koju voli najviše na svetu: Zaljubio sam se u nju čim sam je ugledao! (FOTO)
Foto: Instagram

e prijo, prijo...

ŠTA JE OVO? Filip čestitao rođendan devojci koju voli najviše na svetu: Zaljubio sam se u nju čim sam je ugledao! (FOTO)

"Srećan rođendan devojci u koju sam se zaljubio odmah, čim sam je prvi put ugledao i u koju sam i dan-danas zaljubljen!"
Objavljeno:

Naime, nakon rastanka od Bobe Živojinovića, Filipova majka Zorica udala se za košarkaša Iva Nakića, s kojim je dobila još dvoje dece - Marija i Ivu, na koje je Filip kao stariji brat beskrajno ponosan.

Oni su nešto manje poznati od Stefana i Viktora Živojinovića, ali su važan deo svakog Filipovog slavlja i zauzimaju ogromno mesto u njegovom srcu.

Stefan ,Viktor,Mario,Filip&Iva????????????????????????????????????????????????

A photo posted by Zivojinovic Fahreta (@lepabrenaa) on

To se posebno odnosu na jedinu sestru koju mladi biznismen ima, devojku koja je nasledila lepotu i šarm njihove majke.

Filip je, naime, objavio prelepu fotografiju svoje sestre uz čestitku:

"Srećan rođendan devojci u koju sam se zaljubio odmah, čim sam je prvi put ugledao i u koju sam i dan-danas zaljubljen! Najboljoj sestri na svetu", napisao je Filip i dodao: "Voli te bata najviše na svetu."

Na stotine njegovih pratilaca "lajkovale" su ovu divnu čestitku, a lepa sestra se svom starijem bratu zahvalila emotikonima u obliku srca.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.