Tajne sa ESTRADE koje niko ne zna! Ko je dao pare Gogi, Mira Škorić pretila Dragani, Knez zbog Arkana pisao pesme Ceci...
Foto: Espreso

Istina o svemu i svima

Tajne sa ESTRADE koje niko ne zna! Ko je dao pare Gogi, Mira Škorić pretila Dragani, Knez zbog Arkana pisao pesme Ceci...

Postoje tajne o poznatima koje retko ko zna, ali kad tad neko se izlane pa ko je pazio "na času" pazio je
Objavljeno: 21:14h
foto: Damir Dervišagić

11. Rada Manojlović je pre Zvezda Granda imala snimljen album koji nikada nije promovisala već je na estradu kročila sa pesmom "Nikada više" koju je dobila od Granda.

foto: Petar Đorđević

12. Na jednom nastupu u Nikšiću, Milanu Stankoviću prišla je devojka, izjavila mu ljubav i poklonila MILJE.

foto: Aleksandar Jovanović Cile

13. Rožajac (Rožaje – mesto na severu Crne Gore prim.aut.) Safet Kalić, jedan od najvećih narko-dilera na Balkanu, kada se ženio početkom dvehiljaditih, poslao je helikopter po Severinu kako bi njegovoj nevesti koja je obožava, pevala svoje tadašnje hitove.

foto: Printscreen Instagram

14. Evo jedna spletka.Dragana Mirković i Mira Škorić su na isti datum 1995. godine zakazale koncerte u Beogradu. Dragana u Sava Centru, a Mira u Hali Pionir. Međutim, pošto su tada bile na ratnoj nozi zbog Zorana Bašanovića (koga je Dragana "otela" Miri), Mira je zvala Gagu i pretila joj pa je Gaga morala da odloži koncert za nekoliko dana.

(Espreso.co.rs/ mnsblog.weebly.com)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.