Bile su YU i SR misice, a gde su danas? Neke tukli, neke su domaćice, a jedna je i poznata glumica!
Foto: Printskrin: Youtube

zaboravljene lepotice

Bile su YU i SR misice, a gde su danas? Neke tukli, neke su domaćice, a jedna je i poznata glumica!

O lepoti balkanskih žena nadugo i naširoko se pričalo, a red bi bio i da se podsetimo najlepših žena koje su predstavljale SFRJ, SR Jugoslaviju, Srbiju i Crnu Goru... Kako god da nam se već zemlja zvala :)
Objavljeno: 21:21h

3. Bernarda Marovit

Najlepša mis Jugoslavije dobro je unovčila svoju titulu - na vrhuncu popularnosti dnevno je od reklama zarađivala po 3.000 dolara.

U nekim anketama na prostoru bivše Jugoslavije Bernarda Marovt proglašena je za najlepšu mis Jugoslavije koja je ikad izabrana!

Bila je predodređena za uspeh: godišnji kalendar za 1982. godinu magazina Start, koji je nam je u socijalizmu zamenjivao Plejboj, zbog Bernardinih slika prodat je u neverovatnih 350.000 primerka! Postala je mis Starta i mis Penthausa pre nego što je rešila da se okuša na takmičenju za titulu mis.

Danas ima 52 godine i dalje radi kao model i snima reklame. Živi na relaciji Ljubljana-Milano, gde ima modnu agenciju „Berni model“.

4. Ivona Brnelić

Bila je pretposlednja Miss Jugoslavije 1990. godine, a proslavila se i kao plesačica Tine Tarner.

Ivona je danas koreograf, poslovna žena i ugostiteljka.

foto: Print Screen Youtube

5. Slavica Tripunović Dajana

foto: Printscreen

Ona je 1991. godine postala poslednja misica Jugoslavije. Došla je iz Borovog sela, ponela titulu misice, a kasnije se posvetila pevanju, a potom materinstvu. Danas živi sama sa svojim 6-godišnjim sinom Aleksom, a sa njegovim ocem, za koga nikada nije bila udala, ostala je u prijateljskim odnosima. Povukla se sa javne scene i posvetila se domaćinstvu.

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.