Budim duhove prošlosti! Nata otkriva kako je preživela Dragu Mašin: Evo šta je rekla i šta se desilo posle premijere! (FOTO)
Foto: Instagram/bekvalceva

A posle...

Budim duhove prošlosti! Nata otkriva kako je preživela Dragu Mašin: Evo šta je rekla i šta se desilo posle premijere! (FOTO)

Sinoć je održana premijera Tajna crne ruke u kojoj naša pop pevačica tumači lik Drage Mašin, a poznato je da se borila sa velikom tremom
Objavljeno: 12:34h

Fotografiju sa slavlja, na kojoj su Natašine sestre Dragana i Kristina, ćerka Hana i brojni prijatelji ,na Instagramu je objavila najstarija pevačicina sestra Dragana.

- Vesela družina - napisala je ponosna sestra u komentaru uz fotografiju.

S obzirom na to da svi koji se nalaze na fotografiji imaju široke osmehe, verujemo da su propisno proslavili premijeru predstave.

A photo posted by Nataša Bekvalac (@bekvalceva) on

- Moja duša od sinoć je mirnija. Ponosna sam na celu ekipu sa kojom sam poslednjih mesec dana živela TAJNU CRNE RUKE i zahvalim se na svakom zajednički provedenom trenutku. Večeras opet igramo u SAVA CENTRU a 13.oktobra,dakle u četvrtak u mom Novom Sadu u SRPSKOM NARODNOM POZORISTU. Dugo, baš dugo nisam krocila u SNP, tako da 13. budim duhove prošlosti... biće ovo dirljiv susret za mene...ljubim vas, vidimo se u pozorištu - poručila je lepa Nata.

(Espreso.co.rs/Story)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.