Nikola Rokvić otkrio naj momenat svadbe! Da ste i vi ovo videli - bili biste najsrećniji čovek na svetu!
Foto: Damir Dervišagić

srećno!

Nikola Rokvić otkrio naj momenat svadbe! Da ste i vi ovo videli - bili biste najsrećniji čovek na svetu!

Neviđeno!! Koliko sreće i povoda za radost u porodici Rokvić...
Objavljeno:

Marko i Nikola osim što su braća oni su najbolji prijatelji. Jednom drugom su najveća podrška za sve što zamisle. Obojica su ostvareni, ispunjeni i prave momčine!

Hit fotografija sa Nikolinog venčanja svakako jeste trenutak kada je mladoženja "duvao" kako bi potvrdio da nije popio ni trunku alkohola!

Brojčanik pokazuje sve nule tako da je stariji Rokvić trezvene glave mogao da izgovori sudbonosno DA !

A kakav su tandem dokazali su i na ovoj slici gde su spremni za veselje, ulickani, zgodni i sređeni. Pravi primer i ponos Rokvića!

A photo posted by Marko Rokvić (@markorokvic) on

"Sve je bilo jako lepo veselo, ali naravno, osim samog čina u crkvi, kad su Marko i Sara rekli "da", još jedna stvar me je baš učlinila radosnim. A to je kad sam u jednom trenutku pogledao sve ljude na slavlju. Video sam da je tu toliko dragih ljudi, koji su bili toliko veseli.. I zaista sam se osetio ispunjeno i srećno. Ta njihova sreća i veselje koje sam video su i mene učinili veoma radosnim i ispunjenim"- za otkrio je za Espreso.co.rs Nikola Rokvić.

Celu sliku o ovoj predivnoj i velikoj porodici upotpunila je fotografija nastala par dana nakon prelepog venčanja u toplini svog doma gde su svi članovi od najmlađeg do najstarijeg bili na okupu!

A photo posted by Nikola Rokvic (@nikolarokvic) on

U daljem životu želimo im puno ljubavi, mira i sloge. Još koju bebicu i pregršt lepih trenutaka!!

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.