Osvaja SAD: Didi snimila duet sa čuvenom američkom rep zvezdom! Svi znamo njegove hitove! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/dijanajankovic

pomera granice

Osvaja SAD: Didi snimila duet sa čuvenom američkom rep zvezdom! Svi znamo njegove hitove! (FOTO)

Tokom svog poslednjeg boravka u Americi, ona je snimila duet sa reperom, koji će zasigurno osvojiti svetske top liste, priča izvor blizak pevačici
Objavljeno:

Kako Didi važi za nekoga ko stalno pomera granice, rešila je da glas ukrsti sa reperom Šegijem, koga pamtimo po hitovima “Boombastic” i “Hey Sexy Lady”.

#Repost @bostontamcam ・・・ #MIXFest ???? "If you get caught red headed, don't do it like Tiger Woods." #shaggy @direalshaggy @mix1041

A photo posted by Shaggy Aka Mr Boombastic O.D (@direalshaggy) on

– Tokom svog poslednjeg boravka u Americi, Dijana je snimila duet sa Šegijem, koji će zasigurno osvojiti svetske top liste. Ne postoji osoba koja je čula pesmu, a da joj se nije dopala, budući da su melodija i stihovi veoma zarazni. Didi je nedavno zbog obaveza oko svoje firme u Srbiji došla iz Amerike, ali se uskoro vraća za Njujork, gde će odmah početi da radi na ekranizaciji dueta sa Šegijem – otkriva izvor blizak pevačica.

Dijana je i sama potvrdila da sprema mega hit.

Istina je da sam snimila duet sa Šegijem i da će pesma biti svetski hit! Ipak, ništa više od toga ne smem da otkrijem – bila je tajnovita pevačica.

Ako se po jutru dan poznaje, izgleda da će ona biti prva srpska pevačica koja je uspela da se probije na američko tržište.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Pink.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.