Isplivali skriveni detalji! Koliko razmaženo: Evo zašto je Paris šizela po apartmanu i odmah posle otišla iz Srbije!
Foto: Aleksandar Jovanović Cile

iza zatvorenih vrata!

Isplivali skriveni detalji! Koliko razmaženo: Evo zašto je Paris šizela po apartmanu i odmah posle otišla iz Srbije!

Spakovala prnje...
Objavljeno:

Iako je mesecima najavljivana kao specijalni gost, ona je posle jednog sata, koliko joj je bilo plaćeno, sa svitom svojih asistenata napustila prijem.

Kako saznajemo, Hiltonova je pred početak žurke histerisala u apartmanu hotela u kojem je bila smeštena jer su joj kasnili fizer i šminkeri.

- Momci iz njenog tima su se sa organizatorima dogovorili ko će je srediti pred žurku, ali niko nije očekivao da će ona napraviti toliku dramu zbog kašnjenja. Paris se toliko iznervirala da je histerisala po apartmanu.

Neposredno pre toga, kod nje je bila Melina Džinović, koja joj je donela haljinu i nakon što ju je Paris obukla, trebalo je da stignu frizer i šminker - prepričava izvor i dodaje da je Hiltonova angažovanima u bjuti timu održala lekciju zbog kašnjenja.

foto: Dragan Kadić

Odrala nas: Kada budete čuli koliko je Paris Hilton naplatila dolazak u Beograd, pašćete mrtvi! (FOTO)

Iako su svi očekivali da će ostati duže na partiju i družiti se sa srpskim džet-setom, Hiltonova je ušla na prijem, puštala muziku i nakon jednog sata se pokupila i otišla.

- Ni sa kim nije komunicirala, prosto je ispoštovala dres kod i ono zbog čega se pojavila, ali nije htela da se zadržava. S njom je parti napustio i čitav njen tim, a ona nije želela da ostane Beogradu niti da upozna znamenitosti i noćni život - objašnjava izvor.

(Espreso.co.rs/Alo)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.