Đokovići očarali modne kritičare u Italiji, ali jednu stvar na Jeleni ni oni ni niko drugi do sada nije primetio! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

blago noletu sa njom

Đokovići očarali modne kritičare u Italiji, ali jednu stvar na Jeleni ni oni ni niko drugi do sada nije primetio! (FOTO)

Fondacija Novak Đoković organizovala je veliku dobrotvornu večeru u Milanu, a preko 400 zvanica okupilo se u zamku Sforcesko kako bi prisustvovalo aukciji od koje pomoć ide deci u Srbiji
Objavljeno:

Sve što želite da znate o svadbi veka: Svi detalji venčanja Veljka i Ksenije na Kipru od 2 miliona evra! (FOTO)

Jelena je nosila prelepu ljubičastu haljinu, a ni Novak u svom savršenom odelu nije mnogo odskakao od nje.

foto: Profimedia

Međutim, jedna stvar je svima posebno zapala za oko, a mi se pitamo kako je moguće da nismo ranije primetili da Jelena ima ovako vrhunske noge?

Sva skupljena sredstva biće usmerena ka programima ranog obrazovanja za decu Srbije, a cilj je da svako dete ima jednake šanse da se razvija i uči, naročito u najranijem periodu života koje je od izuzetne važnosti, kao i da se mališanima omoguće programi koji će podstaći njihova znanja, kreativnost i omogućiti im socijalizaciju, igru i druženje sa vršnjacima.

Ujedno, u sredu i četvrtak prikupljaće se novac na revijalnim mečevima, u kojima će se prvog dana sastati Đoković i Rafael Nadal, a drugog dubl, gde će sa jedne strane biti Đoković i Flavija Peneta, a sa druge Serena Vilijams i Fabio Fonjini.

Nole, svaka čast!

(Espreso.co.rs/ Izvor: Blic.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.