Al ga je nasankala! Balaševiću smestila ćerka: Prevarila ga za ozbiljne pare (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

Sića...

Al ga je nasankala! Balaševiću smestila ćerka: Prevarila ga za ozbiljne pare (FOTO)

Sve je počelo kao šala...
Objavljeno:

Ipak, hajde da se uozbiljimo i priklonimo se onoj drugoj grupi, gde će ipak Balašević zaraditi te hiljadarke, sa jednim ili nekoliko koncerata. Njegov poslednji nastup u Beogradu bio je pre 3 godine, pa se publika svakako uželela njegovih koncerata koji su uvek više pozorišna predstava nego puko pevanje.

foto: Dragan Kadić

Nakon sakupljenih 6.000 lajkova, Beba je obavestila fanove oca sledeće:

- Samo da vas obavestim da upravo sedam u auto i odem kod tate da mu pokažem da smo pobedili i to lako. Sad mu nema druge. Vidimo se uskoro u Beogradu, a onda redom dalje do svih vas. Neviđeni ste prijatelji i ohrabrujuće je znati da nas ima toliko naših na sve strane - napisala je Beba brojnim Đoletovim fanovima koji su s nestrpljenjem čekali da Balašević ponovo zakaže koncert u prestonici.

- Molim vas da ne reagujete na neki poneki mudri i složeni komentar od strane dežurnih negativaca jer mi im ne možemo pomoći. Na vreme je mene moja baka Pelka naučila da crvi napadaju samo najbolje jabuke, nisu ni crvi ludi. Tako da neka ih, samo ne znaju oni šta mi znamo. Vidimo se uskoro - poručila je ona.

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.