Krunićka hoće da tetovira Noleta! Pogodićete odmah i gde će da ga nacrta! (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

istetovirana od glave do pete

Krunićka hoće da tetovira Noleta! Pogodićete odmah i gde će da ga nacrta! (FOTO)

- Ja tetoviram ovog čoveka, tačka, kraj. Volim Srbiju. A mrzim što ga osuđujete kada izgubi i pljujete kao i mnoge naše sportiste a kada pobedi / pobede, e onda se dičite kako su oni iz Srbije, je li?! - napisala je klaberka na Instagramu
Objavljeno: 09:27h

- Ja tetoviram ovog čoveka, tačka, kraj. Volim Srbiju. A mrzim što ga osuđujete kada izgubi i pljujete kao i mnoge naše sportiste a kada pobedi / pobede, e onda se dičite kako su oni iz Srbije, je li?! Svaki naš sportista zaslužuje dubok naklon koji se borio kako za sport i sebe tako i našu zemlju, izgubio ili pobedio.

A photo posted by Jelena Krunic (@jelena_krunic) on

A Novaku kao samom koji je pored svega toga i jako veliki dobrotvor, od manastira, kuća, porodica što je pomogao do svega onoga što ni ne znamo da je možda donirao on kao on sam kao i mnogi sportisti. I svi koji ste rekli na njegov poraz juče "popu**o ga je Nole" - popu**te sami sebi jer kada petina ovog ljudine budete, onda se javite da izvadite taj pikavac što ste stavili u usta da pušite dok ste izgovarali te reči. Nole, kidaj, rokaj, ljudino, čovečino, Srbine, prvi si za mene i uvek ćeš biti! Dr mr ljudskosti Đoković. Amin - napisala je Krunićeva, očigledno iznervirana reakcijom javnosti na Novakov poraz u finalu US Opena.

Jedino što Krunićka nije navela je, koji deo tela je namenila za Noleta!

foto: Dragan Kadić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.