Darina ispovest posle odlaska u manastir: Znam da će me osuđivati, ali monah mi je...
Foto: Printskrin/Instagram/darabubamara_official

Otkrila sve

Darina ispovest posle odlaska u manastir: Znam da će me osuđivati, ali monah mi je...

A posle pornića manastir i monah... Dara je šou na dve noge, al stvarno!
Objavljeno: 13:30h

- Do sada nikada nisam imala takvih problema u životu. Sa Milanom sam u korektnim odnosima nakon svega, uspeli smo da pronađemo zajednički jezik i više nemamo problema. Po preporuci prijateljice otišla sam u manastir i razgovor sa monasima mi je dosta pomogao. Ispovedam se i uz razgovor sa monahom uspela sam da rešim brojne probleme. Znam da će me mnogi osuđivati što ovo iznosim u javnost, ali smatram da svaka osoba kada ima problema treba da poseti sveto mesto i u njemu nađe spokoj - kaže pevačica.

foto: Printscreen Instagram

Iako je imala utisak da joj se ceo svet srušio, Dara kaže da misli da je jaka ličnost koja sve uspeva da ponese na svojim leđima, ali da su je razgovori na Fruškoj gori ojačali.

- Nisam od onih osoba koje kada im se nešto loše dogodi u životu, padnu i klonu duhom. Naprotiv, jaka sam da sve iznesem na svojim leđima. Ne plačem, jer to ne znam da radim, gledam da u tom mračnom tunelu pronađem put do svetla i izađem kao pobednik. Manastir mi je pomogao da sve iznesem na leđima i uspešno rešim - kaže Dara.

foto: Damir Dervišagić

Ona je sa monasima uglavnom pričala o problemima koje je imala u porodici, a o kojima su ljudi danima čitali u medijima. Podsećanja radi, pojavila se vest da se sporazumno razvela od supruga Milana nakon osam godina braka, a kao glavni razlog navodi se činjenica da Milan nije mogao da preboli pevačicine gole fotografije nastale tokom prošle godine. Osim toga, ona se odselila iz zajedničkog stana u Novom Sadu i preselila u Beograd na Dedinje.

- Više nemamo problema kao što smo ih ranije imali, svako je rekao šta ima i šta nas nervira jedno kod drugoga - kaže Dara o odnosu sa suprugom i dodaje: - Poslovne obaveze i konstantni nastupi odagnali su loše misli, pa sam se nakon svega vratila u mirnu luku - rekla je Dara.

Mnogi su internetu izrazli čuđenje ili prezir prema odluci Dare da posle onih ne baš pristojnih fotki spas potraži od Boga, u manastiru. No, bilo je i onih koji je podržavaju, ali i onih koji se opasno šale na tu temu.

A šta vi mislite o tome?

(Espreso.co.rs/ Blic Puls)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.