Eksluzivni intervju, Davor Štefanek: Nakon zlata, vreme je za potomstvo, a posle... (FOTO)
Foto: AP

ozbiljni planovi

Eksluzivni intervju, Davor Štefanek: Nakon zlata, vreme je za potomstvo, a posle... (FOTO)

Šampion u rvanju prvi je osvojio medalju za Srbiju na nedavno završenim Olimpijskim igrama u Riju. Po povratku u rodnu Suboticu priređen mu je veličanstven doček koji je u njemu izazvao najdublje emocije, a Davor je ispričao koliko je bio trnovit njegov put do zvezda.
Objavljeno:

Mračna strana naših olimpijaca: Ovo su tajni poroci koje bi želeli da sakriju od nas, a koji će im doći glave!

Davorova nadljudska istrajnost vratila je osmeh na lice njegovim sugrađanima, koji se sa setom prisećaju davne prošlosti. Naime, u Los Anđelesu, takođe Subotičanin Refik Memišević, koji je tada prigrlio srebrno odličje.

Po povratku iz Rija, Davor u intervjuu za Story kaže da se u njegovom životu ništa nije promenilo, s obzirom na to da je samo nekoliko sati nakon sletanja na aerodrom Nikola Tesla u Beogradu ponovo bio u sali i nastavio sa treningom.

foto: Reuters

Iako su postojale situacije kada je želeo da napusti rvanje, zahvaljujuci podršci koju je nesebično dobijao od porodice prevazilazio je sve probleme i sigurno išao putem koji ga je konačno doveo do olimpijskog zlata.

Nakon velikog uspeha koji je ostvario u sportu, trofejni rvač planira zasnivanje porodice sa svojom dugogodišnjom devojkom Dolores koja je bila uz njega u najlepšim, ali i najtežim trenucima.

- Tek sam sada svestan svega što sam uradio i uspeha koji sam postigao. Na parketu bio sam hladne glave, dok su ljudi oko mene zapadali u euforiju. Znao sam zbog čega sam došao i bio sam rešen da ostvarim cilj koji sam zacrtao - rekao je Davor.

(Espreso.co.rs/ Izvor: Story)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.