SA MALIH EKRANA NA ROBIJU: Znate sve ove zvezde ali niste imali pojma da su bili u ćuzi (FOTO)
Foto: Dragana Udovičić, Damir Dervišagić, Dragan Kadić

ležali u zatvoru

SA MALIH EKRANA NA ROBIJU: Znate sve ove zvezde ali niste imali pojma da su bili u ćuzi (FOTO)

Mnoge domaće poznate ličnosti imale su zatvorsko iskustvo
Objavljeno:

Sinan Sakić

Ovaj pevač je uhapšen za Novu godinu 2004. i zabranjen mu je ulaz u Švajcarsku u narednih pet godina. U zatvorskoj ćeliji je proveo tri dana bez mogućnosti telefonskog poziva i advokata.

Dragan Kadić/Sinan Sakić

Goga Sekulić

Sekulićeva je od svih pomenutih zvezda najkraće vreme provela u zatvoru. Naime, Goga je uhapšena na hrvatskoj granici jer je vozila ukradeni "audi" i provela 24 časa na ispitivanju.

A photo posted by Goga Sekulic (@sekulicgoga) on

Boban Rajović

Popularni "Piroman" je u jednoj emisiji priznao da je dva puta bio u zatvoru u inostranstvu. Prema njegovim rečima, boravak u zatvoru mu nije teško pao jer je bio moderan zatvor otvorenog tipa.

A photo posted by Boban Rajovic (@rajovicboban) on

Ana Nikolić

Pevačica je pre tri i po godine provela noć u rakovičkoj policijskoj stanici, i tom prilikom je imala sukob sa policijom. Prilikom zaustavljanja, Nikolićeva je imala 2,03 promila alkohola u krvi i zadržana je na trežnjenju.

Dunja Ilić

Kontroverzna pevačica je početkom oktobra 2013. godine 24 časa zadržana u policiji zbog izazivanja saobraćajne nesreće. Ilićeva je vozila sa više od 2,20 promila alkohola u krvi i udarila u vozilo koje je bilo parkirano.

Zorana Jevtić/Dunja Ilić

(Espreso.co.rs)

counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.