SORAJA DOBIJA KONKURENCIJU: Starleta iz Hrvatske došla u Srbiju na PLASTIČNE OPERACIJE i postala njen KLON (FOTO)
Ani Kovačec je Soraja Vučelić uzor, Foto: Printscreen, Dragan Kadić

SORAJA PUTA DVA

SORAJA DOBIJA KONKURENCIJU: Starleta iz Hrvatske došla u Srbiju na PLASTIČNE OPERACIJE i postala njen KLON (FOTO)

Nedavno se vratila iz Beograda, gde je bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu, a dosad je u Srbiji povećala grudi i usne

Objavljeno:

Zagrebačka hostesa Ana Kovačec (24) ušla je sinoć u kuću hrvatskog Velikog brata nakon što ju je napustila Riječanka Bojana Lončarević (47). Ana u spoljnom svetu ima dečka s kojim vodi dva restorana, a on ju je podržao da uđe u rijaliti. Zagrepčanka priznaje kako je njihova veza turbulentna jer stalno raskidaju i mire se. Dečko ju je osvojio jer je, kako tvrdi, duhovit i zgodan.

- Da me prevari, ne bih sedela kod kuće skrštenih ruku. Ne varam prva, ali ako me dečko ne doživljava, vara ili se nalazi s nekom, neću kao jadnica trčati za njim i govoriti mu zašto me ignorišeš. Krenuću dalje, neću se ponižavati - odlučna je Ana. Dodaje kako nije sigurna da li bi mogla imati seks pred kamerama Velikog brata.

I Soraja se proslavila u Velikom bratu
I Soraja se proslavila u Velikom bratu foto: Printscreen

- Ne znam, stvarno ne znam. Videćemo šta će se dogoditi u šouu - tajanstvena je nova stanarka VB kuće. Tvrdi kako nikada nije volela nabildovane momke, već uvek ima one sa 'škembicom'.

- Volim fino ugojene, to su za mene muškarci. Koji znaju uživati u životu. Da jedemo oboje jer ja volim puno jesti - kaže Ana.

Nedavno se vratila iz Beograda, gde je bila na korekciji nosa, kao i stavljanju umetaka u kosu kako bi zasjala u kući Velikog brata. Dosad je u Srbiji povećala grudi i usne.

Uporedite koliko su slične
Uporedite koliko su slične foto: Zorana Jevtić

- Onde je jeftinije i kvalitetnije u poređenju s nama. Videla sam nekoliko noseva koje su radili kod nas i odlučila se operisati u Beogradu. Zašto se operišem? Volim lepo izgledati i držati do sebe iako je to sad postao neki trend - kaže Ana. Pre tri godine bila je plavuša, a negovala je i prirodniji izgled.

Uzora, tvrdi, nema, nego kaže da je uzor sama sebi, iako joj Soraja izgleda predobro. Ana zasad ne zna hoće li raditi još operacija i trenutno je zadovoljna izgledom.

Ana je ranije negovala prirodni izgled
Ana je ranije negovala prirodni izgled foto: Printscreen

- Nije mi bilo neugodno skinuti se - kaže Ana. Nije sigurna koji je njen najjači adut. To bi trebalo pitati muškarce, tvrdi.

- Govore mi da imam lep osmeh i oči, a inače sam iskrena i otvorena što su mi najjači aduti - kaže. Kad bi pobedila u Velikom bratu, novac bi uložila u pokretanje brenda muške odeće i obuće, a glavni joj je cilj da se ispromoviše.

Bonus video POKIDALA NA NASTUPU: Maja Berović napravila lom o kom će se dugo pričati!

(Espreso.co.rs/ 24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.